korneliagola Napisano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2019 Witam, planuje w tym roku lecieć do Stanów, a wiec będę w najbliższym czasie aplikować o wizę turystyczna, jednak zastanawia mnie czy to, że nie udało się ode mnie pobrać odcisków palców, gdy wyrabiałam swój paszport (mam odnotowane że linie papilarne nieczytelne) będzie sprawiało jakiś problem w związku z wizą?
andyopole Napisano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2019 Już tam amerykance mają sposoby. Mocza dłonie w Acetic Acid i wszystko widać.
korneliagola Napisano 15 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2019 7 minut temu, andyopole napisał: Już tam amerykance mają sposoby. Mocza dłonie w Acetic Acid i wszystko widać. Czyli to ze w moim paszporcie nie ma odcisków nie ma większego znaczenia?
andyopole Napisano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2019 1 minutę temu, korneliagola napisał: Czyli to ze w moim paszporcie nie ma odcisków nie ma większego znaczenia? Zdarzaja sie osobnicy gatunku ludzkiego z taka przypadloscia jak Twoja. Sprobuj przed wizyta w konsulacie nawilzyc i natluscic dlonie.
korneliagola Napisano 15 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2019 4 minuty temu, andyopole napisał: Zdarzaja sie osobnicy gatunku ludzkiego z taka przypadloscia jak Twoja. Sprobuj przed wizyta w konsulacie nawilzyc i natluscic dlonie. Dziękuje za szybka odpowiedz i cenne rady
andyopole Napisano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2019 Bywa tu na forum @Sara z Portland OR. Wydaje mi sie ze Ona miala podobny problem a ma nie tylko paszport, wize ale takze zielona karte. Moze nawet juz obywatelstwo tez. Sprobuj ja wyklikac I zapytac na PW.
korneliagola Napisano 15 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2019 24 minuty temu, andyopole napisał: Bywa tu na forum @Sara z Portland OR. Wydaje mi sie ze Ona miala podobny problem a ma nie tylko paszport, wize ale takze zielona karte. Moze nawet juz obywatelstwo tez. Sprobuj ja wyklikac I zapytac na PW. Dziękuje, na pewno się skontaktuje żeby uzyskać więcej informacji
olmeca Napisano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2019 Przy wizie i tak będą starali się pobrać jakieś odciski.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.