korneliagola Posted April 15, 2019 Report Share Posted April 15, 2019 Witam, planuje w tym roku lecieć do Stanów, a wiec będę w najbliższym czasie aplikować o wizę turystyczna, jednak zastanawia mnie czy to, że nie udało się ode mnie pobrać odcisków palców, gdy wyrabiałam swój paszport (mam odnotowane że linie papilarne nieczytelne) będzie sprawiało jakiś problem w związku z wizą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted April 15, 2019 Report Share Posted April 15, 2019 Już tam amerykance mają sposoby. Mocza dłonie w Acetic Acid i wszystko widać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korneliagola Posted April 15, 2019 Author Report Share Posted April 15, 2019 7 minut temu, andyopole napisał: Już tam amerykance mają sposoby. Mocza dłonie w Acetic Acid i wszystko widać. Czyli to ze w moim paszporcie nie ma odcisków nie ma większego znaczenia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted April 15, 2019 Report Share Posted April 15, 2019 1 minutę temu, korneliagola napisał: Czyli to ze w moim paszporcie nie ma odcisków nie ma większego znaczenia? Zdarzaja sie osobnicy gatunku ludzkiego z taka przypadloscia jak Twoja. Sprobuj przed wizyta w konsulacie nawilzyc i natluscic dlonie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korneliagola Posted April 15, 2019 Author Report Share Posted April 15, 2019 4 minuty temu, andyopole napisał: Zdarzaja sie osobnicy gatunku ludzkiego z taka przypadloscia jak Twoja. Sprobuj przed wizyta w konsulacie nawilzyc i natluscic dlonie. Dziękuje za szybka odpowiedz i cenne rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted April 15, 2019 Report Share Posted April 15, 2019 Bywa tu na forum @Sara z Portland OR. Wydaje mi sie ze Ona miala podobny problem a ma nie tylko paszport, wize ale takze zielona karte. Moze nawet juz obywatelstwo tez. Sprobuj ja wyklikac I zapytac na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korneliagola Posted April 15, 2019 Author Report Share Posted April 15, 2019 24 minuty temu, andyopole napisał: Bywa tu na forum @Sara z Portland OR. Wydaje mi sie ze Ona miala podobny problem a ma nie tylko paszport, wize ale takze zielona karte. Moze nawet juz obywatelstwo tez. Sprobuj ja wyklikac I zapytac na PW. Dziękuje, na pewno się skontaktuje żeby uzyskać więcej informacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
olmeca Posted April 16, 2019 Report Share Posted April 16, 2019 Przy wizie i tak będą starali się pobrać jakieś odciski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.