Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Pomagałam  przy wypełnianiu wniosku wizowego  i w polu o zarobkach  zaznaczyłam "nie dotyczy", albo coś w tym stylu. Resztę czyli miejsce pracy i jej adres jest uzupełnione, ale teraz zaczęłam się się zastanawiać, czy to nie będzie problemem, w sumie zawsze mogą dopytać na rozmowie.

Pozdrawiam.

Napisano
7 minut temu, Karolina12344321 napisał:

Witam,

Pomagałam  przy wypełnianiu wniosku wizowego  i w polu o zarobkach  zaznaczyłam "nie dotyczy", albo coś w tym stylu. Resztę czyli miejsce pracy i jej adres jest uzupełnione, ale teraz zaczęłam się się zastanawiać, czy to nie będzie problemem, w sumie zawsze mogą dopytać na rozmowie.

Pozdrawiam.

Dodam, że chodzi tutaj o wizę turystyczną B2

Napisano
52 minuty temu, Zuza007 napisał:

NIe do końca rozumiem. Pracujesz (masz wpisane miejsce pracy), ale nie masz zarobków?

Są zarobki, tylko w ds 160 je pominęłam  niepotrzebnie, bo była taka opcja, a teraz zastanawiam  się czy to błąd 

Napisano
23 minuty temu, Karolina12344321 napisał:

Są zarobki, tylko w ds 160 je pominęłam  niepotrzebnie, bo była taka opcja, a teraz zastanawiam  się czy to błąd 

A tam jest punkt kto pomagał w wypełnianiu ds160 i co wpisałas?  

Padnie pytanie o zarobki i trzeba będzie podać i wrazie czego przeprosić za pomyłkę. Następnym razem wpisuj. 

Napisano
19 minut temu, sly6 napisał:

A tam jest punkt kto pomagał w wypełnianiu ds160 i co wpisałas?  

Padnie pytanie o zarobki i trzeba będzie podać i wrazie czego przeprosić za pomyłkę. Następnym razem wpisuj. 

Podałam swoje dane jako osoby, która pomagała przy wypełnianiu wniosku. A osobę, której nie wpisałam tych zarobkow poprosiłam żeby w razie czego wzięła zaświadczenie z pracy o zarobkach plus papiery o nieruchomosciach, mam nadzieję że to wystarczy.  I mam nadzieję że następnego razu już nie będzie, oby. 

• 2 tygodnie później...
Napisano
Dnia 22.07.2019 o 13:08, Karolina12344321 napisał:

Podałam swoje dane jako osoby, która pomagała przy wypełnianiu wniosku. A osobę, której nie wpisałam tych zarobkow poprosiłam żeby w razie czego wzięła zaświadczenie z pracy o zarobkach plus papiery o nieruchomosciach, mam nadzieję że to wystarczy.  I mam nadzieję że następnego razu już nie będzie, oby. 

Tych papierów niech sama nie pokazuje bez pytania. 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...