Karolina12344321 Posted July 22, 2019 Report Share Posted July 22, 2019 Witam, Pomagałam przy wypełnianiu wniosku wizowego i w polu o zarobkach zaznaczyłam "nie dotyczy", albo coś w tym stylu. Resztę czyli miejsce pracy i jej adres jest uzupełnione, ale teraz zaczęłam się się zastanawiać, czy to nie będzie problemem, w sumie zawsze mogą dopytać na rozmowie. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karolina12344321 Posted July 22, 2019 Author Report Share Posted July 22, 2019 7 minut temu, Karolina12344321 napisał: Witam, Pomagałam przy wypełnianiu wniosku wizowego i w polu o zarobkach zaznaczyłam "nie dotyczy", albo coś w tym stylu. Resztę czyli miejsce pracy i jej adres jest uzupełnione, ale teraz zaczęłam się się zastanawiać, czy to nie będzie problemem, w sumie zawsze mogą dopytać na rozmowie. Pozdrawiam. Dodam, że chodzi tutaj o wizę turystyczną B2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuza007 Posted July 22, 2019 Report Share Posted July 22, 2019 NIe do końca rozumiem. Pracujesz (masz wpisane miejsce pracy), ale nie masz zarobków? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karolina12344321 Posted July 22, 2019 Author Report Share Posted July 22, 2019 52 minuty temu, Zuza007 napisał: NIe do końca rozumiem. Pracujesz (masz wpisane miejsce pracy), ale nie masz zarobków? Są zarobki, tylko w ds 160 je pominęłam niepotrzebnie, bo była taka opcja, a teraz zastanawiam się czy to błąd Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted July 22, 2019 Report Share Posted July 22, 2019 23 minuty temu, Karolina12344321 napisał: Są zarobki, tylko w ds 160 je pominęłam niepotrzebnie, bo była taka opcja, a teraz zastanawiam się czy to błąd A tam jest punkt kto pomagał w wypełnianiu ds160 i co wpisałas? Padnie pytanie o zarobki i trzeba będzie podać i wrazie czego przeprosić za pomyłkę. Następnym razem wpisuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karolina12344321 Posted July 22, 2019 Author Report Share Posted July 22, 2019 19 minut temu, sly6 napisał: A tam jest punkt kto pomagał w wypełnianiu ds160 i co wpisałas? Padnie pytanie o zarobki i trzeba będzie podać i wrazie czego przeprosić za pomyłkę. Następnym razem wpisuj. Podałam swoje dane jako osoby, która pomagała przy wypełnianiu wniosku. A osobę, której nie wpisałam tych zarobkow poprosiłam żeby w razie czego wzięła zaświadczenie z pracy o zarobkach plus papiery o nieruchomosciach, mam nadzieję że to wystarczy. I mam nadzieję że następnego razu już nie będzie, oby. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted July 31, 2019 Report Share Posted July 31, 2019 Dnia 22.07.2019 o 13:08, Karolina12344321 napisał: Podałam swoje dane jako osoby, która pomagała przy wypełnianiu wniosku. A osobę, której nie wpisałam tych zarobkow poprosiłam żeby w razie czego wzięła zaświadczenie z pracy o zarobkach plus papiery o nieruchomosciach, mam nadzieję że to wystarczy. I mam nadzieję że następnego razu już nie będzie, oby. Tych papierów niech sama nie pokazuje bez pytania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.