Luc Napisano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2019 Nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi na nastepujące pytanie: - Jestem obywatelem Polski - Mieszkam, prowadzę firmę i jestem zameldowany w Polsce Mieszkam na pograniczu z Niemcami - w związku z tym na rozmowę w sprawie wizy turystycznej będzię mi bliżej do Berlina, niż Krakowa czy Warszawy. Pytanie brzmi: Czy uwzględniając powyższe fakty, mogę ubiegać się o wizę w ambasadzie w Berlinie?
pelasia Napisano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2019 Podobno w kraju latwiej niz poza granicami. Te 5h drogi moze byc warte zachodu.
sly6 Napisano 4 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2019 52 minuty temu, Luc napisał: Nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi na nastepujące pytanie: - Jestem obywatelem Polski - Mieszkam, prowadzę firmę i jestem zameldowany w Polsce Mieszkam na pograniczu z Niemcami - w związku z tym na rozmowę w sprawie wizy turystycznej będzię mi bliżej do Berlina, niż Krakowa czy Warszawy. Pytanie brzmi: Czy uwzględniając powyższe fakty, mogę ubiegać się o wizę w ambasadzie w Berlinie? Możesz lecz trudno będzie zweryfikować wrazie pytań co to za firma. Dlatego lepiej jest jechać do Warszawy lub Krakowa.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.