Luc Posted August 4, 2019 Report Share Posted August 4, 2019 Nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi na nastepujące pytanie: - Jestem obywatelem Polski - Mieszkam, prowadzę firmę i jestem zameldowany w Polsce Mieszkam na pograniczu z Niemcami - w związku z tym na rozmowę w sprawie wizy turystycznej będzię mi bliżej do Berlina, niż Krakowa czy Warszawy. Pytanie brzmi: Czy uwzględniając powyższe fakty, mogę ubiegać się o wizę w ambasadzie w Berlinie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelasia Posted August 4, 2019 Report Share Posted August 4, 2019 Podobno w kraju latwiej niz poza granicami. Te 5h drogi moze byc warte zachodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted August 4, 2019 Report Share Posted August 4, 2019 52 minuty temu, Luc napisał: Nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi na nastepujące pytanie: - Jestem obywatelem Polski - Mieszkam, prowadzę firmę i jestem zameldowany w Polsce Mieszkam na pograniczu z Niemcami - w związku z tym na rozmowę w sprawie wizy turystycznej będzię mi bliżej do Berlina, niż Krakowa czy Warszawy. Pytanie brzmi: Czy uwzględniając powyższe fakty, mogę ubiegać się o wizę w ambasadzie w Berlinie? Możesz lecz trudno będzie zweryfikować wrazie pytań co to za firma. Dlatego lepiej jest jechać do Warszawy lub Krakowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.