alcomindz. Napisano 10 Października 2019 Zgłoś Napisano 10 Października 2019 Cześć, W przyszłym roku wstępnie planuje odwiedzić Pakistan i Iran, w związku z czym zacząłem się zastanawiać czy w przypadku wylosowania w DV22, pieczątki z tych krajów mogą spowodować jakieś problemy w tracie dopełniania formalności?
kzielu Napisano 10 Października 2019 Zgłoś Napisano 10 Października 2019 Mogą. Administrative processing praktycznie jak w banku. Weź też pod uwagę że to Cię wykluczy z ruchu bezwizowego w przypadku wyjazdu turystycznego.
alcomindz. Napisano 10 Października 2019 Autor Zgłoś Napisano 10 Października 2019 Wyjazd turystyczny mnie raczej w ogóle nie interesuje, tylko zielona karta, ale rozumiem, że ten proces polega na dodatkowym i dokładniejszym sprawdzeniu mnie ale jak wiadomo nie mając nic do ukrycia jedyne co to może się wszystko wydłużyć o parę papierków i czas oczekiwania.
MeganMarkle Napisano 12 Października 2019 Zgłoś Napisano 12 Października 2019 Niestety wszystko jest możliwe, prezydent usa jaki jest każdy widzi... tu nie działają prawa logiki niestety
alcomindz. Napisano 1 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2021 Zielona karta trafiona, bilety do Pakistanu kupione i teraz pytanie: Do Pakistanu potrzebne jest zaproszenie od prywatnej osoby bądź od agencji turystycznej i czy wybierając 2 opcje możliwe jest uniknięcie Administrative processing?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.