haneczka019 Napisano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2019 Dnia 20.12.2019 o 12:14, MeganMarkle napisał: Tu akurat nie trafiłeś, bo ja do Warszawy to przyjechałam dopiero na studia a całe wcześniejsze życie mieszkałam w mały miasteczku i nigdy nie widziałam helikoptera gdziekolwiek a pamiętając jak wyglądają nasze szpitale w moim rodzinnym miasteczku to nie wiec gdzie by nimi ten helikopter miał wyładować... w wawie tez jakoś nie pamietam lądowiska nigdzie ale może słabo pamietam U nas w Krakowie dość często lata. Szczególnie do szpitala kardiochirurgicznego. Przypuszczam, że w Warszawie jeszcze częściej, tylko być może nie zwracałaś na to uwagi, nawet jak gdzieś tam dalej przelatywał .
MeganMarkle Napisano 21 Grudnia 2019 Zgłoś Napisano 21 Grudnia 2019 2 hours ago, haneczka019 said: U nas w Krakowie dość często lata. Szczególnie do szpitala kardiochirurgicznego. Przypuszczam, że w Warszawie jeszcze częściej, tylko być może nie zwracałaś na to uwagi, nawet jak gdzieś tam dalej przelatywał . Hehe, możliwe. W sumie dość często latał jakiś helikopter gdzieś po niebie ale zawsze myślałam że to TVN
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.