Andyy007 Napisano 19 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2020 Witam serdecznie. Chciałbym się dowiedzieć czy polski przedsiębiorca ma możliwość na wizie pracowniczej ściągnąć rodaka do usa w celu podjęcia u niego zatrudnienia? Amerykański przedsiębiorca wiem że może a polski? W ubiegłym roku wypełniłem wniosek na loterie lecz chce znaleźć alternatywę gdyby się nie udało. Pozdrawiam.
barnclose Napisano 19 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2020 A ten polski przedsiebiorca ma oddzial w USA albo zamierza otworzyc filie w USA?
ilya_ Napisano 19 Lutego 2020 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2020 3 godziny temu, Andyy007 napisał: Witam serdecznie. Chciałbym się dowiedzieć czy polski przedsiębiorca ma możliwość na wizie pracowniczej ściągnąć rodaka do usa w celu podjęcia u niego zatrudnienia? Amerykański przedsiębiorca wiem że może a polski? W ubiegłym roku wypełniłem wniosek na loterie lecz chce znaleźć alternatywę gdyby się nie udało. Pozdrawiam. z ciekawosci zapytam na marginesie: czym sie zajmuje ten polski przedsiebiorca ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.