Karoo.kaa Napisano 10 Września 2020 Autor Zgłoś Napisano 10 Września 2020 tak w USA mam oddać odciski, teraz wszystko jest załatwiane bez obecności osoby ale niestety ja byłam dzieckiem i tylko ja muszę te odciski oddać, a też tylko ja jestem w Polsce i tylko ze mną jest problem
Dudus86 Napisano 10 Września 2020 Zgłoś Napisano 10 Września 2020 https://pl.usembassy.gov/wp-content/uploads/sites/23/2016/10/IV-F37-POL-LPR-boarding-info-Oct-6-2016.pdf
Kasiula17617 Napisano 7 Października 2020 Zgłoś Napisano 7 Października 2020 Karol. Kaa. Jestem w podobnej sytuacji jak ty na ten moment. Chciałam zapytać czy udało Ci się już wszystko załatwić ? Otrzymałaś status powracającego rezydenta?
Ann2121 Napisano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2021 Ja tez jestem w podobnej sytuacji, czy komuś udało się coś załatwić? ja mam zielona kartę od roku i ostatni raz byłam w lutym 2020, wróciłam do PL i zatrzymała mnie pandemia. słyszałam, ze jeśli mamy ważna GC to nawet po kilku latach mogą nas wpuścić bez problemu, wszystko zależy od urzędnika na lotnisku. edit: Identyczne pytanie w innym wątku skasowałem Niepotrzebnie je dublujac wprowadzasz chaos. Andyopole.
andyopole Napisano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2021 Teraz na pandemie zwala się wszystko, próbuj.
mcpear Napisano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2021 27 minutes ago, Ann2121 said: Ja tez jestem w podobnej sytuacji, czy komuś udało się coś załatwić? ja mam zielona kartę od roku i ostatni raz byłam w lutym 2020, wróciłam do PL i zatrzymała mnie pandemia. słyszałam, ze jeśli mamy ważna GC to nawet po kilku latach mogą nas wpuścić bez problemu, wszystko zależy od urzędnika na lotnisku. Do lutego 2021 możesz wrócić bez większych problemów (zwalając wszystko na COVID oczywiście). Jak minie rok od wyjazdu to problemy mogą się pojawić znacznie poważniejsze.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.