mola Napisano 16 Lutego 2021 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2021 20 minut temu, mcpear napisał: Ewentualnie wlot na ESTA, ale wtedy niestety nielegalny pobyt (na szczęście wybaczany małżonkom USC, farciarze ) Nie wiem, jak wygląda latanie na ESTA w oczekiwaniu na wizę imigracyjną, natomiast wlatując na ESTA automatycznie pozbywamy się przywileju wystąpienia o AoS. Taka cena za łatwiejszy i tańszy proces.
lukasz007 Napisano 8 Września 2021 Zgłoś Napisano 8 Września 2021 Witam. Takie pytanie mam. Przylecieliśmy tu 17 sierpnia i do tej pory jakoś w tamtym tyg przyszły nam SSN znaczy się mini żonie jednak nasz syn jeszcze nie dostał. I pytanie w związku z tym czy dzwonić do nich czy dać im jeszcze czas bo to normalne że dla dziecka trochę dłużej schodzi ? Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka
Xarthisius Napisano 8 Września 2021 Zgłoś Napisano 8 Września 2021 43 minutes ago, lukasz007 said: Witam. Takie pytanie mam. Przylecieliśmy tu 17 sierpnia i do tej pory jakoś w tamtym tyg przyszły nam SSN znaczy się mini żonie jednak nasz syn jeszcze nie dostał. I pytanie w związku z tym czy dzwonić do nich czy dać im jeszcze czas bo to normalne że dla dziecka trochę dłużej schodzi ? Daj im 4 tygodnie, a potem zadzwon.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.