Janusz1837 Posted February 24, 2021 Report Share Posted February 24, 2021 Witam. Czy ktoś się orientuje, czy można sprawdzić czy osoba dana osoba zyje. Chodzi o mojego ojca, który wyjechał do Stanów w latach 80. Od 5 lat się nie kontaktuje z nikim z rodziny. Ostatni adres z New York znam. Czy ktoś pomoże? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilon Posted February 24, 2021 Report Share Posted February 24, 2021 33 minutes ago, Janusz1837 said: Witam. Czy ktoś się orientuje, czy można sprawdzić czy osoba dana osoba zyje. Chodzi o mojego ojca, który wyjechał do Stanów w latach 80. Od 5 lat się nie kontaktuje z nikim z rodziny. Ostatni adres z New York znam. Czy ktoś pomoże? Wygoogluj jego imie i nazwisko i adres, albo chociaz stan i zobacz co Ci google powie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andyopole Posted February 24, 2021 Report Share Posted February 24, 2021 Podaj mi na priv imię, nazwisko i wiek. Spróbuję po pracy pogrzebać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.