ewsco Napisano 17 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2022 Zgadzam się. Faktycznie, ten stan zawieszenia (ale nie swobodnej lewitacji) jest nieznośnie frustrujący. Sam jestem na tym forum z dwóch powodów:1. Bo to rzetelne źródło informacji.2. Bo to miejsce zbiorowej psychoterapii. Potrzebne mi jedno i drugie. Dzięki Wam wszystkim.Powodzenia. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkZdecydownie łatwiej się to przeżywa w grupie…Mam nadzieję, że już niedługo wszyscy będziemy się cieszyć wizami Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
alcomindz. Napisano 18 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2022 Czy przez administrative proceedings może się tak zdarzyć ze mój case ze Np zostanie na tyle opóźniony ze nie dostanę wizy? Cytuj
ala2022 Napisano 18 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2022 14 godzin temu, ewsco napisał: Dopiero pod koniec sierpnia Dzwoniłam do Ambasady w maju i pytałam czy czas składani Ds ma znaczenie. Dostałam informacje, że żadnego jeśli złożę do końca września. Ponieważ to mój pierwszy raz w loterii nie miałam pojęcia jak to wyglada. Dziś jestem zła i przebieram nóżkami, bo wszytko staje jeszcze pod większym znakiem zapytania. A ponieważ przenosimy się w 8 osób to duże przedsięwzięcie. Zależy mi też na okresie wakacyjnym ze względu na szkołę dzieci. Dodatkowo chcemy sprzedaż tu wszytko. Od maja mam wrażenie stoję w miejscu i czekam. Meczy mnie ten stan zawieszenia bardzo. Myśle, że większość z Was ma podobne uczucia i chciałoby już wiedzieć, bo to czekanie męczy. W sumie nie dopuszczam nawet myśli, że moglibyśmy nie wyjechać. Pytanie tylko kiedy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tysiące osób są w podobnej sytuacji. Jeśli data wysłania nie ma znaczenia, to dlaczego większość przeprocesowanych DS jest z maja? Jak to się teraz potoczy - nie wie nikt, bo nikt nie wiadomo, od czego zależy czas procesowania DS i dlaczego zajmuje to np. 8 miesięcy albo i dłużej. Cytuj
ala2022 Napisano 18 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2022 4 godziny temu, alcomindz. napisał: Czy przez administrative proceedings może się tak zdarzyć ze mój case ze Np zostanie na tyle opóźniony ze nie dostanę wizy? teoretycznie tak, ale z tego co czytam, to tak długie AP jest w przypadku obywateli Iranu, pracowników IT i osób z jakąś bardzo nietypową historią. wydaje mi sie, że 'naszym' problemem jest bardziej to, czy Wrw przeprocesuje tyle spraw. Cytuj
alcomindz. Napisano 18 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2022 3 godziny temu, ala2022 napisał: teoretycznie tak, ale z tego co czytam, to tak długie AP jest w przypadku obywateli Iranu, pracowników IT i osób z jakąś bardzo nietypową historią. wydaje mi sie, że 'naszym' problemem jest bardziej to, czy Wrw przeprocesuje tyle spraw. Właśnie wracam z wycieczki z Pakistanu i zastanawiam się jak to może wpłynąć na to… Cytuj
kzielu Napisano 18 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2022 (edytowane) 23 minutes ago, alcomindz. said: Właśnie wracam z wycieczki z Pakistanu i zastanawiam się jak to może wpłynąć na to… Bardzo slabo. AP masz prawie pewny (moim zdaniem). Edytowane 18 Lutego 2022 przez kzielu Cytuj
ewsco Napisano 18 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2022 Tysiące osób są w podobnej sytuacji. Jeśli data wysłania nie ma znaczenia, to dlaczego większość przeprocesowanych DS jest z maja? Jak to się teraz potoczy - nie wie nikt, bo nikt nie wiadomo, od czego zależy czas procesowania DS i dlaczego zajmuje to np. 8 miesięcy albo i dłużej.Ja rozumiem, że większość z nas ma podobną sytuację, jednak nie zmniejsza to napięcia. To czekanie jest dość niepojące. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Amigo Napisano 18 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2022 23 minuty temu, ewsco napisał: Ja rozumiem, że większość z nas ma podobną sytuację, jednak nie zmniejsza to napięcia. To czekanie jest dość niepojące. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Zgadzam się niepokój jest duży. Ja ze swoim nr. 11*** mam złe przeczucie. Obym się mylił. Co prawda jest jeszcze 7 m, ale jak to ma iść tym tempem to...może być kicha. Cytuj
SZAKALL Napisano 18 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2022 Xarthisius, myślisz, że pomysł żeby przenieść rozmowę z Wrw do Berlina na przykład miałby sens ? Cytuj
magsasi Napisano 18 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2022 Xarthisius, myślisz, że pomysł żeby przenieść rozmowę z Wrw do Berlina na przykład miałby sens ?Odpowiedziałam Ci wyżej na to pytanie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi