kzielu Napisano 19 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2022 (edytowane) 2 hours ago, alcomindz. said: Właśnie ze pewny to tez tak myśle, bardziej rozchodzi się o to czy ta wycieczka wpłynie w taki sposób ze nie otrzymam przez to GC… liczę ze osoba rozpatrującą to zobaczy ze jest to po prostu jedna z wielu wycieczek które miałem zwłaszcza ze wszystkie papiery mam czyste Nie powinna - generalnie sprawdzaja czy nie wspolpracowales tam z kims z kim - wg. US - nie powinienes. Background check. Biorac po uwage ze Bin Laden sobie spokojnie siedzial w Pakistanie niespecjalnie przez nikogo niepokojony, za wiedza wladz - dopoki go Langley nie wyczailo, to nie bardzo rozumiem zdziwienie czy komentarze ze to sprawa polityczna. Powiazania Pakistanu z terroryzmem moze nie sa tak silne jak inny krajow rejonu, niemniej jednak dosc oczywiste. Edytowane 19 Lutego 2022 przez kzielu 1 Cytuj
ewsco Napisano 19 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2022 Właśnie ze pewny to tez tak myśle, bardziej rozchodzi się o to czy ta wycieczka wpłynie w taki sposób ze nie otrzymam przez to GC… liczę ze osoba rozpatrującą to zobaczy ze jest to po prostu jedna z wielu wycieczek które miałem zwłaszcza ze wszystkie papiery mam czysteJestem bardzo ciekawa jak potraktują Twoją wycieczkę, moja koleżanka nie dostała wizy (turystycznej) po wycieczce do Syrii Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
alcomindz. Napisano 19 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2022 8 godzin temu, katlia napisał: Mamy rozumiec ze USA ma zmienic polityke zagraniczna poniewaz ty jako turysta z Europy nie czules zagrozenia w Pakistanie? Może ty to tak rozumiesz ale ja nic takiego nie chciałem przekazać Cytuj
alcomindz. Napisano 19 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2022 7 godzin temu, kzielu napisał: Nie powinna - generalnie sprawdzaja czy nie wspolpracowales tam z kims z kim - wg. US - nie powinienes. Background check. Biorac po uwage ze Bin Laden sobie spokojnie siedzial w Pakistanie niespecjalnie przez nikogo niepokojony, za wiedza wladz - dopoki go Langley nie wyczailo, to nie bardzo rozumiem zdziwienie czy komentarze ze to sprawa polityczna. Powiazania Pakistanu z terroryzmem moze nie sa tak silne jak inny krajow rejonu, niemniej jednak dosc oczywiste. No tak masz racje , tak wiec pozostaje tylko czekać. Cytuj
Zetpi Napisano 19 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 19 Lutego 2022 Nie powinna - generalnie sprawdzaja czy nie wspolpracowales tam z kims z kim - wg. US - nie powinienes. Background check. Biorac po uwage ze Bin Laden sobie spokojnie siedzial w Pakistanie niespecjalnie przez nikogo niepokojony, za wiedza wladz - dopoki go Langley nie wyczailo, to nie bardzo rozumiem zdziwienie czy komentarze ze to sprawa polityczna. Powiazania Pakistanu z terroryzmem moze nie sa tak silne jak inny krajow rejonu, niemniej jednak dosc oczywiste. A takie kierunki turystyczne jak Emiraty, Katar czy Oman? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
ala2022 Napisano 20 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2022 W dniu 19.02.2022 o 08:44, ewsco napisał: Jestem bardzo ciekawa jak potraktują Twoją wycieczkę, moja koleżanka nie dostała wizy (turystycznej) po wycieczce do Syrii Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk W dniu 19.02.2022 o 12:08, Zetpi napisał: A takie kierunki turystyczne jak Emiraty, Katar czy Oman? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk podbijam pytanie, chcę lecieć do dubaju na wycieczkę Cytuj
ala2022 Napisano 20 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2022 W dniu 19.02.2022 o 08:44, ewsco napisał: Jestem bardzo ciekawa jak potraktują Twoją wycieczkę, moja koleżanka nie dostała wizy (turystycznej) po wycieczce do Syrii Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk tylko, że w GC masz zlepek ludzi z całego świata, którzy np mieszkają w krajach wysokiegoo ryzyka, sąsiadują z nimi i często podróżowali, pracowali, studiowali, mają rodziny itp itd więc jakby to przesądzało o wydaniu to chyba połowa by odpadła Cytuj
ewsco Napisano 20 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2022 tylko, że w GC masz zlepek ludzi z całego świata, którzy np mieszkają w krajach wysokiegoo ryzyka, sąsiadują z nimi i często podróżowali, pracowali, studiowali, mają rodziny itp itd więc jakby to przesądzało o wydaniu to chyba połowa by odpadłaNie mam pojęcia nigdy tego nie analizowałam , dlatego napisałam, ze jestem ciekawa jak oni to potraktują Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
ala2022 Napisano 20 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2022 W dniu 19.02.2022 o 08:44, ewsco napisał: Jestem bardzo ciekawa jak potraktują Twoją wycieczkę, moja koleżanka nie dostała wizy (turystycznej) po wycieczce do Syrii Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk swoją drogą byłam w Iraku 10 lat temu, a potem w 2014 dostałam turystyczną, miałam pełno pieczątek w paszporcie, nawet nie byłam świadoma, że są jakieś kraje wysokiego ryzyka. Moja koleżanka ma ojca z Syrii i 2 siostry w USA, do których latała na turystycznej 10 lat z rzędu na wakacje, więc myślę, że to wszystko kwestia rzetelnego wyjaśnienia po co i gdzie się lata. 1 Cytuj
ewsco Napisano 20 Lutego 2022 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2022 swoją drogą byłam w Iraku 10 lat temu, a potem w 2014 dostałam turystyczną, miałam pełno pieczątek w paszporcie, nawet nie byłam świadoma, że są jakieś kraje wysokiego ryzyka. Moja koleżanka ma ojca z Syrii i 2 siostry w USA, do których latała na turystycznej 10 lat z rzędu na wakacje, więc myślę, że to wszystko kwestia rzetelnego wyjaśnienia po co i gdzie się lata.Pewnie tak, ja nie mam takich doświadczeń, dlatego nie wiem Czasami tez mam wrażenie, że zależy od urzędnikaMnie przerażają takie sytuacje, że lecisz masz wizę, a nie puszczają Cię po przylocie przez granice i powrót do domu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi