don123 Napisano 25 Sierpnia 2022 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2022 Mam pytanie odnośnie badań lekarskich w Warszawie. Dostałem maila od lekarza by na Waryńskiego zrobić RTG klatki piersiowej i testy kiłowe ale nic o rzeżączce. Czy oni tam wiedzą ( na Waryńskiego) jakie zrobić w tej sytuacji badania czy to ja ich informuję jakie mają przeprowadzić badania? Cytuj
tereus Napisano 25 Sierpnia 2022 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2022 22 godziny temu, Xarthisius napisał: Spokojnie. Nie ma takiego wymogu (wysylania z jednego IP). Nie wiem czemu im zadali takie pytanie, ale sie nie stresuj za bardzo. Immigration jest czula na falszywe sluby, ale w Waszym wypadku to normalny slub wiec nie ma sie za bardzo co stresowac. Wezcie ze soba jakas historie zwiazku zdjecia, bilety, umowy itp i bedzie dobrze Też nie wiem, bo nawet jakby nie było z tego samego to co to znaczy? nic Nie ma co się stresować, gość bardzo uprzejmy. Zaznaczył na początku, że musi podpytać bo ślub byl po losowaniu Cytuj
tereus Napisano 25 Sierpnia 2022 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2022 1 minutę temu, don123 napisał: Mam pytanie odnośnie badań lekarskich w Warszawie. Dostałem maila od lekarza by na Waryńskiego zrobić RTG klatki piersiowej i testy kiłowe ale nic o rzeżączce. Czy oni tam wiedzą ( na Waryńskiego) jakie zrobić w tej sytuacji badania czy to ja ich informuję jakie mają przeprowadzić badania? Wszystko wiedzą, mówisz, że do wizy do USA i oddajesz krew i robisz rtg. Zresztą nie wiem czy rzeżączkę sprawdzali Cytuj
niezamaco Napisano 25 Sierpnia 2022 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2022 Mam pytanie odnośnie badań lekarskich w Warszawie. Dostałem maila od lekarza by na Waryńskiego zrobić RTG klatki piersiowej i testy kiłowe ale nic o rzeżączce. Czy oni tam wiedzą ( na Waryńskiego) jakie zrobić w tej sytuacji badania czy to ja ich informuję jakie mają przeprowadzić badania?Jeśli chodzi o wiedzę, to w zasadzie rejestratorki wiedzą. Ich pytać co potrzeba. Są dwie na zmianie. Jeśli chodzi o krew na kiłę, to zależy od wieku: o ile pamietam badają w przedziale 18-44 lata. Mocz na rzeżączkę to już w Wilanów Family. Tam pobierają dla wieku ( znów jeśli dobrze pamiętam)18-25 lat. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
andyopole Napisano 25 Sierpnia 2022 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2022 6 godzin temu, niezamaco napisał: o ile pamietam badają w przedziale 18-44 lata. 6 godzin temu, niezamaco napisał: znów jeśli dobrze pamiętam)18-25 lat Starszych się te choróbska nie imają czy z racji wieku zakażenie już mało prawdopodobne? 1 Cytuj
Claudia24 Napisano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2022 hej, słuchajcie jak działać na tej stronie by ustalić odbiór paszportu.. mamy konto tam kiedyś założone ale co dalej. Trzeba wybrać zakładkę nowy wniosek i później jaka kategorie wizowa ? Cytuj
Claudia24 Napisano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2022 3 minuty temu, Claudia24 napisał: hej, słuchajcie jak działać na tej stronie by ustalić odbiór paszportu.. mamy konto tam kiedyś założone ale co dalej. Trzeba wybrać zakładkę nowy wniosek i później jaka kategorie wizowa ? W ogóle nie pokazuje nam tam terminu spotkania.. czy tylko osoba która wylosowała musi się zalogować na te stronę a ja jako żona już nie? Cytuj
danielwro Napisano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2022 5 minut temu, Claudia24 napisał: W ogóle nie pokazuje nam tam terminu spotkania.. czy tylko osoba która wylosowała musi się zalogować na te stronę a ja jako żona już nie? nie musi to byc osoba wylosowana (wywczas gdzies tam dasz DV2).. piszac z glowy idzie to jakos tak: nowy wniosek -> wiza imigrac -> DV1/DV2 -> dodajesz wszystkie osoby 1 Cytuj
Claudia24 Napisano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2022 23 minuty temu, danielwro napisał: nie musi to byc osoba wylosowana (wywczas gdzies tam dasz DV2).. piszac z glowy idzie to jakos tak: nowy wniosek -> wiza imigrac -> DV1/DV2 -> dodajesz wszystkie osoby ok, dziękuje. Moj mąż jaka osoba wylosowana dała DV1 i poźniej w kolejnym kroku dodał mnie jako osobę towarzyszącą ( współmałżonka) i dodaliśmy moje dane. wyskoczyło nam potwierdzenie transakcji i wybraliśmy wersje do druku. Na druku są dwa kody kreskowy wraz z numerami i naszymi danymi. Wydrukowaliśmy to i bierzemy na rozmowę Chyba tak to powinno wyglądać ? Cytuj
Claudia24 Napisano 26 Sierpnia 2022 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2022 W dniu 23.08.2022 o 20:04, Xarthisius napisał: To milego uzupelniania rubryczek Maz niech tez uaktualni swoj DS-260 Mąż nie mógł edytować swojego wniosku, tylko ja wypełniłam ds260 ze swoimi danymi. Myślisz, ze powinnismy zadzonic do ambasady i zapytać o odblokowanie męża ds? moze ktoś podpowie czy jak dopisywał męża / żonę to musiał aktualizować swój DS260? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi