ElPacho83 Napisano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 Witam wszystkich, mam pytanie związane z adresem e-mail z jakiego przychodzi wiadomość od KCC. Mam lęk związany z tym, że ta wiadomość może trafić do SPAM-u, mam pocztę na wp.pl. Jakie macie doświadczenia w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 22 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 14 minutes ago, ElPacho83 said: Witam wszystkich, mam pytanie związane z adresem e-mail z jakiego przychodzi wiadomość od KCC. Mam lęk związany z tym, że ta wiadomość może trafić do SPAM-u, mam pocztę na wp.pl. Jakie macie doświadczenia w tym temacie. Ktora wiadomosc? Wiekszosc przychodzi z kccdv@state.gov (prosba o dokumenty, potwierdzenie DQ), ale 2NL z tego co pamietam jest z noreply@state.gov Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElPacho83 Napisano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 4 godziny temu, Xarthisius napisał: Ktora wiadomosc? Wiekszosc przychodzi z kccdv@state.gov (prosba o dokumenty, potwierdzenie DQ), ale 2NL z tego co pamietam jest z noreply@state.gov Mam na myśli prośbę o dokumenty, mam numer 18XXX, DS wypełniłem w maju. Zaczynam się martwić czy wiadomość nie trafiła do SPAM, i została usunięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 22 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 3 minutes ago, ElPacho83 said: Mam na myśli prośbę o dokumenty, mam numer 18XXX, DS wypełniłem w maju. Zaczynam się martwić czy wiadomość nie trafiła do SPAM, i została usunięta. Zawsze mozesz wyslac dokumenty nie pytany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielwro Napisano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 A strona gdzie jest ds260 nie pokazuje odpowiedniego statusu? Typu scan request sent… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trent-Arnold Napisano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 33 minuty temu, danielwro napisał: A strona gdzie jest ds260 nie pokazuje odpowiedniego statusu? Typu scan request sent… To zadziała po nowym roku, będzie widoczny status 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 22 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 Na CEAC (jezeli o tym mowicie) nie ma takiego statusu. W miejscu w ktorym sie edytuje DS-260, wszelkie statusy odnosza sie do DS-260 i procedur z nim zwiazanych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Justyna234 Napisano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 7 godzin temu, Xarthisius napisał: Nie. Myslisz, ze "konkurencja" w postaci 2.5k Turkow i jakiejs czesci z 5.7k Iranczykow jest lepsza? BTW, ambasada w Ankarze byla jedna z "najgorszych" w DV21. P.S. Co do rozmow o Bayach, nieruchomosciach, FAANGach czy innych MAMAAch, to moze jakis inny watek, co? Jest ich multum na forum, bo temat czesto sie powtarza, a tu prawie przeoczylem pytanie OP A jak myslisz Xarthisius, czy to wogole ma znaczenie jaka ambasada? Czy np Sztokholm bylby lepsza opcja niz Warszawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amigo Napisano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 2 godziny temu, ElPacho83 napisał: Mam na myśli prośbę o dokumenty, mam numer 18XXX, DS wypełniłem w maju. Zaczynam się martwić czy wiadomość nie trafiła do SPAM, i została usunięta. Ja mam nr. 11xxx DS- 260 wysłane we wrześniu i też jeszcze nie otrzymałem prośby o dokumenty. Myślę, ze jest duże opóźnienie z powodu Rosjan i Białorusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 22 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2021 24 minutes ago, Justyna234 said: A jak myslisz Xarthisius, czy to wogole ma znaczenie jaka ambasada? Czy np Sztokholm bylby lepsza opcja niz Warszawa? Nie mam pojecia. Trzeba sie orientowac u zrodel, jakie sa warunki w Szwecji ze wzgledu na COVID i jak dziala ich ambasada. STK w normalnych latach procesuje raptem 20-60 case'ow rocznie. Takze ciezko o info z pierwszej reki. Dla odmiany, info o tym jaka Ankara byla beznadziejna, ciezko bylo przeoczyc, bo srodowisko wylosowanych z Turcji jest bardzo glosne na twiterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi