AS13 Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 (edytowane) Godzinę temu, ala2022 napisał: Z tego co widzę, to aktualnie Ci, którzy wysłali DS w maju dostali DR, DQ & 2NL ( z małymi wyjątkami ). Czy ktoś tu wysłał w maju i nic nie dostał ? Ds wysłany 28 mają, potwierdzenie wysłania przyszło 29 maja. Dokumentów nie wysyłałem. Poza tym cisza. Edytowane 10 Grudnia 2021 przez AS13 Literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WiktorB Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 (edytowane) Tak z ciekawości spytam, czy jest jakiś czat dla wylosowanych dv22 w Polsce? Edytowane 10 Grudnia 2021 przez WiktorB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 10 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 7 minutes ago, WiktorB said: Tak z ciekawości spytam, czy jest jakiś czat dla wylosowanych dv22 w Polsce? Polski pewnie nie bylby problemem, bo ludzi malo, ale te globalne to siedlisko FUD. Czasem sobie zerkam I mimo, ze mam GC w portfelu to sie zaczynam stresowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewsco Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Tak z ciekawości spytam, czy jest jakiś czat dla wylosowanych dv22 w Polsce? Ja nic nie znalazłam, ale na telegramie założyłam na wszelki wypadek grupę - jestem sama, ale może ktoś dołączyloteria wizowa DV 20022, gdyby ktoś miał ochotę na chacie Jest też grupa na fb Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 34 minuty temu, Xarthisius napisał: Polski pewnie nie bylby problemem, bo ludzi malo, ale te globalne to siedlisko FUD. Czasem sobie zerkam I mimo, ze mam GC w portfelu to sie zaczynam stresowac... Ktos mnie kiedys w Polsce zagadnal jak przekraczam granice gdy wjezdzam do USA. Normalnie, nigdy nie mialem zadnych problemow, Welcom Back i tyle. Jak mi zaczal opowiadac jakie on mial problemy (teraz juz obywatel) to mnie tez FUD oblecial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ala2022 Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 3 godziny temu, AS13 napisał: Ds wysłany 28 mają, potwierdzenie wysłania przyszło 29 maja. Dokumentów nie wysyłałem. Poza tym cisza. a jaki CN? Bo wysyłają spotkania na Warszawę z maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magsasi Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 a jaki CN? Bo wysyłają spotkania na Warszawę z majaA skąd wiesz, że wysyłają?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ala2022 Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 Wrzucają ludzie zdj na telegram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AS13 Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 2 godziny temu, ala2022 napisał: a jaki CN? Bo wysyłają spotkania na Warszawę z maja CN 18xxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ala2022 Napisano 10 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 9 minut temu, AS13 napisał: CN 18xxx to trzeba poczekać na current. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi