Zetpi Napisano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 Ja nic nie znalazłam, ale na telegramie założyłam na wszelki wypadek grupę - jestem sama, ale może ktoś dołączyloteria wizowa DV 20022, gdyby ktoś miał ochotę na chacie Jest też grupa na fb Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNa Telegramie nic nie widzę. Na FB są ich dziesiątki. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewsco Napisano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 Na Telegramie nic nie widzę. Na FB są ich dziesiątki. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkLink do telegramhttps://t.me/+V2_Pl1Nc1-Q5OTk0A na fb znalazłam jedną grupę Jeśli znacie inne podajcie proszę linki https://www.facebook.com/groups/przeprowadzkadousa/?ref=shareWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewsco Napisano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 Takie screeny znalazłam na ukraińskim chacieWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ala2022 Napisano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 18 minut temu, ewsco napisał: Takie screeny znalazłam na ukraińskim chacie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Na Warszawę na razie niskie numery, większość to niskie CN z maja, jeden z lipca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewsco Napisano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 Na Warszawę na razie niskie numery, większość to niskie CN z maja, jeden z lipca.Ważne, że się ruszyło,Nam nadzieję, że do wakacji się uda, bo najdalej w lipcu chcielibyśmy się przenieść ze względu na dzieci szkołę Jestem dobrej myśli Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micham Napisano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 (edytowane) czyli wygląda na to ze data wysłania ds'a ma nadal jakieś znaczenie......bo mam numer mniejszy od niektórych tutaj z tych zaproszeń, jednak jakiś lipiec wyskakuje...jest to bardzo randomowe rozsyłanie albo preferencje tamtych krajów... moj ds czerwiec Ps.pisze to mając na myśli tylko naszą ambasadę Edytowane 11 Grudnia 2021 przez micham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ala2022 Napisano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 2 godziny temu, micham napisał: czyli wygląda na to ze data wysłania ds'a ma nadal jakieś znaczenie......bo mam numer mniejszy od niektórych tutaj z tych zaproszeń, jednak jakiś lipiec wyskakuje...jest to bardzo randomowe rozsyłanie albo preferencje tamtych krajów... moj ds czerwiec Ps.pisze to mając na myśli tylko naszą ambasadę DS z lipca ma numer 500. Miał wcześniej wysłany DR, więc może to zaważyło. Na pewno dostaniesz zaproszenie niedługo, daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianq Napisano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 (edytowane) To u mnie już chyba w końcu czas wypełnić DS'a Mam numer 16xxx. Jutro robię kawę i wypełniam, czas najwyższy, jakoś nie mogłem się zebrać do tej pory. A rusz może się jeszcze zalapie na rozmowę. Edytowane 11 Grudnia 2021 przez Damianq 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ala2022 Napisano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2021 Z rosyjskiego czata. Trochę mnie przeraził ton jego wypowiedzi - przyznaje, że są zalani rosyjskimi sprawami i chyba nie wygląda to dobrze, skoro pisze, że respondent powinien się w ogóle cieszyć, że ma zaproszenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2021 Ktokolwiek odpowiada na te zapytania, ewidentnie wali prosto z mostu bez jakiegos politycznie poprawnego korpo-jezyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi