Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja nic nie znalazłam, ale na telegramie założyłam na wszelki wypadek grupę - jestem sama, ale może ktoś dołączy
loteria wizowa DV 20022, gdyby ktoś miał ochotę na chacie
Jest też grupa na fb

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Na Telegramie nic nie widzę. Na FB są ich dziesiątki.

Napisano
18 minut temu, ewsco napisał:

aef3f672b0de20991488636c8291609f.jpg
be6e7fb40917a2cf7b0d062cd62efe7d.jpg
52129dcc7203542f0a66c50cab6ac568.jpg
c99474b9da1c7b9af4b1bd567cfb804c.jpg

Takie screeny znalazłam na ukraińskim chacie

Na Warszawę na razie niskie numery, większość to niskie CN z maja, jeden z lipca.

Napisano
Na Warszawę na razie niskie numery, większość to niskie CN z maja, jeden z lipca.

Ważne, że się ruszyło,
Nam nadzieję, że do wakacji się uda, bo najdalej w lipcu chcielibyśmy się przenieść ze względu na dzieci szkołę
Jestem dobrej myśli :)

• Like 1
  • Upvote 1
Napisano (edytowane)

czyli wygląda na to ze data wysłania ds'a ma nadal jakieś znaczenie......bo mam numer mniejszy od niektórych tutaj z tych zaproszeń, jednak jakiś lipiec wyskakuje...jest to bardzo randomowe rozsyłanie albo preferencje tamtych krajów...

moj ds czerwiec
Ps.pisze to mając na myśli tylko  naszą ambasadę

Edytowane przez micham
Napisano
2 godziny temu, micham napisał:

czyli wygląda na to ze data wysłania ds'a ma nadal jakieś znaczenie......bo mam numer mniejszy od niektórych tutaj z tych zaproszeń, jednak jakiś lipiec wyskakuje...jest to bardzo randomowe rozsyłanie albo preferencje tamtych krajów...

moj ds czerwiec
Ps.pisze to mając na myśli tylko  naszą ambasadę

DS z lipca ma numer 500. Miał wcześniej wysłany DR, więc może to zaważyło. Na pewno dostaniesz zaproszenie niedługo, daj znać.

Napisano (edytowane)

To u mnie już chyba w końcu czas wypełnić DS'a :) Mam numer 16xxx. Jutro robię kawę i wypełniam, czas najwyższy, jakoś nie mogłem się zebrać do tej pory. A rusz może się jeszcze zalapie na rozmowę. 

Edytowane przez Damianq
  • Like 3
Napisano

Z rosyjskiego czata. Trochę mnie przeraził ton jego wypowiedzi - przyznaje, że są zalani rosyjskimi sprawami i chyba nie wygląda to dobrze, skoro pisze, że respondent powinien się w ogóle cieszyć, że ma zaproszenie..

IMG-5738.JPG