Chomik Napisano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2004 Marley znów ma swieta racje (i Nika tez...) - kasyna (przynajmniej w Nevadzie) wysylaja na drug testy i traktuja to baaardzo serio... :twisted: Mój kolega "pracowal" w housekeepingu... 1 godzine - bo wlasnie przyszly wyniki... Pozdrawiam, DAWID P.S. I rzuccie w koncu to gówno! :wink: Nie musicie przepraszac... :PPP
loboera Napisano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2004 a da rade pozyczyc wlosy i mocz od kogos "czystego"
wipeout Napisano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2004 Mocz mo?e i da3oby sie (choa u nas wpuszczali pojedynczo) ale w3osy raczej nie - wycina je pracownik za to odpowiedzialny prosto z twojej g3owy czy innego miejsca jeśli ktoś jest np. 3ysy (broda, wąsy, nogi)
Chomik Napisano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2004 Mocz (ale nam sie wzielo za tematy... :wink: ) - zalezy gdzie pobieraja próbki... W laboratorium, w którym mnie badano, bylo tyle kamer i jeszcze innych zabezpieczen, ze nie daloby rady... Ale ktos juz gdzies pisal, ze "pozyczyl" uryne od kolegi :!:
mancir Napisano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2004 No z po?yczaniem moczu nie jest tak 3atwo. Kumpel mial po prostu farta. Kolega nalal mu w gume ten polecial do laboratorium, wlecial ze nie wytrzyma i musi od razu, przebil gumke, nalal, oddal i wszystko git. Ale rzeczywiscie jakby go troszke bardziej przypilnowali to by byla kicha
Marley Napisano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2004 Kolejny news; koles jaral sobie od czasu do czasu, ostatni raz w pazdzierniku. 2 tygodnie temu nie przeszedl testu, mial wynik 0,5 (cokolwiek to znaczy), a dwa dni temu robil do innego kasyna i ..zdal. Po prostu macie ostatni dzwonek, zeby zadowolic sie alkoholem. Nie wszedzie robia, ale CA i NV- zapomnijcie o cpaniu, bo krwi tez nie oddacie;) Btw, nie wiem co to za ploty byly w TV, ze polscy studenci oddawali krew za kase, zeby sie utrzymac?? W stanach nie mozna oddawac krwi jesli jest sie obcokrajowcem, nawet obywatele amerykanscy, jezeli przebywali dluzej poza granicami USA niz 6 miesiecy, nie moga. Stany to panstwo prawa,policyjne i fiskalne. Polskie kombinacje moze udadza sie promilowi zdesperowanych, ale tu nauczycie sie zyc "normalnie", czyli wg prawa. I na przyszlosc-lepiej nie zadzierac z policja, security itp. Zero dyskusji, kretactwa,cwaniakowania i klamstw.
adams Napisano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2004 Piszecie, aby wpisywac lekarstwa, które sie przyjmowa3o regularnie. A co jesli ktoś przyjmuje reguleranie środki dla awiczących na si3owni ( DOZWOLONE !!! nie sterydy !!!) takie któe mo?na kupia w ka?dym sklepie sportowym, jak np kreatyna i HMB. W Polsce są one powszechne, ale nie wiem jak w USA. Nie wiem, te? jaka mogą zareagowac przy takim badaniu, jesli wyjdzie im cos takiego.. Czy pisac o takich srodkach?? Czy mogą bya problemy jesli sie nie napisze a cos takiego wyjdzie??
szpen Napisano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2004 mam pytanie... a co sie stanie jak zrobia mi testy i wynik bedzie pozytywny...grozi mi cos wiecej oprocz stracenia pracy i ewentualnych kosztach za oplate za test?? moga mnie deportowac czy cos takiego?
Flame of Udun Napisano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2004 mam pytanie...a co sie stanie jak zrobia mi testy i wynik bedzie pozytywny...grozi mi cos wiecej oprocz stracenia pracy i ewentualnych kosztach za oplate za test?? moga mnie deportowac czy cos takiego? nie generalnie cie wyrzuca. Jesli fundacja sie o tym dowie moze Ci anulowac wize.. F
binio Napisano 1 Marca 2005 Zgłoś Napisano 1 Marca 2005 No a ja mam plana ) W sumie i tak jestem 3ysy to przed wyjazdem ogole se dok3adnie ca3e cia3o... i nie beda mieli wyboru - zadowola sie badaniem moczu - a to przy piciu duzych ilosci wody wypada negatywnie po góra miesiącu niepalenia (a wczesniejszym jaraniu non stop ) A w ogole to ma ktos doświadczenie z firma HMS HOST, robota na Florydzie w Okeechobee, moze tam nie sprawdzaja w ogole? pozdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.