TheIndjana Napisano 1 Września 2021 Zgłoś Napisano 1 Września 2021 Witam, nie znalazłem nigdzie na forum odpowiedzi na to pytanie, więc postanowiłem sam założyć taki temat, może ktoś też będzie miał kiedyś taki problem Mianowicie, jakiś czas temu jeszcze w szkole podstawowej nałożony został na mnie nadzór kuratora w związku z moimi nieobecnościami w tamtym okresie, pytanie jest moje takie, czy będzie miało to jakikolwiek wpływ na wyrabianie wizy w przyszłości czy w ogóle się nie kwalifikuje jako żaden wyrok?
TheIndjana Napisano 1 Września 2021 Autor Zgłoś Napisano 1 Września 2021 W ramach sprostowania, w chwili obecnej nadzór już nie obowiązuje, mowa jest tylko i wyłącznie o przeszłości.
mcpear Napisano 1 Września 2021 Zgłoś Napisano 1 Września 2021 Rozumiem, że obecnie już chodzisz grzecznie i się poprawiłeś? Wg mnie nie będzie miał najmniejszego wpływu
andyopole Napisano 1 Września 2021 Zgłoś Napisano 1 Września 2021 Kurator gdyby chciał i mógł to ewentualnie "zaszkodzilby" Ci w otrzymaniu paszportu. Wpływu na administrację obcego Państwa raczej nie ma.
TheIndjana Napisano 2 Września 2021 Autor Zgłoś Napisano 2 Września 2021 7 godzin temu, mcpear napisał: Rozumiem, że obecnie już chodzisz grzecznie i się poprawiłeś? Wg mnie nie będzie miał najmniejszego wpływu 7 godzin temu, andyopole napisał: Kurator gdyby chciał i mógł to ewentualnie "zaszkodzilby" Ci w otrzymaniu paszportu. Wpływu na administrację obcego Państwa raczej nie ma. Okej, dzięki za odpowiedź
andyopole Napisano 2 Września 2021 Zgłoś Napisano 2 Września 2021 Godzinę temu, TheIndjana napisał: Okej, dzięki za odpowiedź Tylko teraz już odrabiaj lekcje!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.