Skocz do zawartości

Uzyskanie wizy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rozkminiam możliwości emigracji do USA. Ciekawi mnie czy jest możliwość uzyskania dla mnie wizy (nie work and travel). Jestem krupierem od 11 lat i w tym zawodzie chciałbym pracować w stanach. Czy pracodawca może wystąpić o wizę dla mnie? Jeśli tak to czy kasyna w USA wogole takie coś robią?

• 3 tygodnie później...
Napisano
On 5/26/2022 at 1:42 AM, MichalChceDoUsa said:

Rozkminiam możliwości emigracji do USA. Ciekawi mnie czy jest możliwość uzyskania dla mnie wizy (nie work and travel). Jestem krupierem od 11 lat i w tym zawodzie chciałbym pracować w stanach. Czy pracodawca może wystąpić o wizę dla mnie? Jeśli tak to czy kasyna w USA wogole takie coś robią?

Nie wiem, ale bardzo wątpię bo to nie jest praca wymagająca za bardzo specyficznych kwalifikacji - wątpię, żeby komuś opłacało się ponosić koszty sponsorowania kogoś z zagranicy. Ale na początek zacznij od rozeznania w internecie, szukaj informacji z branży, szukaj ofert na portalach typu indeed czy glassdoor, sam zobaczysz czy oferują sponsorowanie czy nie i czego wymagają… po nitce do kłębka.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...