luckyusa Napisano 5 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2023 To już jutro Wiadomo jak będzie ale zawsze malutka nadzieja jest.. Powodzenia! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman Napisano 5 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2023 Ostatni dzien !!!! Trzymam za wszystkich ciuki !!! Shaman out 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anna12 Napisano 5 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2023 moj maz wczoraj do mnie napisal ze juz sprawdzil i nie wygral haha zglupialam hahah sprawdzil ale loterie z 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek18 Napisano 5 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2023 Powodzenia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kora83 Napisano 5 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2023 nie mam pojęcia, wiem że wyższe nr były zapraszane a niższe nie. Pisałem maile ale dostałem tylko info, że trzeba czekać na ifnormacjeCiekawe czym sie kierowali,ze omijali celowo numery. Lepsze informacje w ds-260?Sent from my SM-A415F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 5 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2023 (edytowane) 3 hours ago, Kora83 said: Ciekawe czym sie kierowali,ze omijali celowo numery. Lepsze informacje w ds-260? Stop it. Juz wczesniej zwracalem Ci uwage za szerzenie teorii spiskowych. Dlaczego @szaman sie nie zalapal mozna zobaczyc w watku o DV22. Nota bene @szaman DS-260 wyslany pod koniec sierpnia w DV22 nie byl cyt. "szybko wyslany" Edytowane 5 Maja 2023 przez Xarthisius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kora83 Napisano 6 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2023 Stop it. Juz wczesniej zwracalem Ci uwage za szerzenie teorii spiskowych. Dlaczego [mention=49316]szaman[/mention] sie nie zalapal mozna zobaczyc w watku o DV22. Nota bene [mention=49316]szaman[/mention] DS-260 wyslany pod koniec sierpnia w DV22 nie byl cyt. "szybko wyslany"Nie szerze zadnych teorii spiskowych tylko sie dopytuje. Nie widze w tym nic zlego. Sent from my SM-A415F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 6 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2023 5 minutes ago, Kora83 said: Nie szerze zadnych teorii spiskowych tylko sie dopytuje. Nie widze w tym nic zlego. Ale kogo sie dopytujesz? Pracownikow KCC czym sie kierowali? Nie. Pytasz ludzi, ktorzy nie moga z definicji miec odpowiedzi na Twoje zawoalowane pytania. Ponadto sugerujesz, ze zawartosc DS-260 (a wiec glownie czyjs background) ma wplyw na "sukces" w loterii. Robisz to ktorys raz z rzedu. Dlatego, prosze ponownie: przestan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi