Jump to content

Bez szczepienie, czy mozna latać do USA?

Recommended Posts

29 minut temu, Adii napisał:

Lece do USA pod koniec grudnia i jestem zaszczepiony w roku 2021. Czy leciał może ktoś ostatnio lotem i może potwierdzić że szczepienie sprzed roku przejdzie? Teoretycznie data szczepienia ma nie mieć znaczenia

Powinno być OK ale chyba minimum dwa shoty trzeba mieć.

A swoją drogą musiałeś mieć niezłe wtyki.  W grudniu 2021 byłem w szpitalu i szczepienia się dopiero zaczynaly ale się nie załapałem. Dopiero w kwietniu.

1 hour ago, andyopole said:

Powinno być OK ale chyba minimum dwa shoty trzeba mieć.

A swoją drogą musiałeś mieć niezłe wtyki.  W grudniu 2021 byłem w szpitalu i szczepienia się dopiero zaczynaly ale się nie załapałem. Dopiero w kwietniu.

Jeśli J&J, to jeden shot wystarczy. Wszystkie pozostałe szczepionki: minimum dwa. 

• Thanks 1

A nie pomyliło Ci się z rokiem 2020? W 2021 roku mniej więcej od maja/czerwca bez problemu było można się już szczepić ;) Wtyków zadnych nie mialem. Normalnie przez portal pacjenta zapisywało się na dogodny termin i szczepionke

Edited by Adii

1 godzinę temu, Adii napisał:

A nie pomyliło Ci się z rokiem 2020? W 2021 roku mniej więcej od maja/czerwca bez problemu było można się już szczepić ;) Wtyków zadnych nie mialem. Normalnie przez portal pacjenta zapisywało się na dogodny termin i szczepionke

Masz rację! Pierdykłem się o rok.