Anna12 Napisano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 Czy ktos ma doswiadczenie w transporcie psa do USA? Z racji tego ze z UK nie moge zabrac moje Shih Tzu na poklad samolotu pozostaje nam opcja Cargo. Wszystkie wskazowki i rady mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 5 hours ago, Anna12 said: Czy ktos ma doswiadczenie w transporcie psa do USA? Z racji tego ze z UK nie moge zabrac moje Shih Tzu na poklad samolotu pozostaje nam opcja Cargo. Wszystkie wskazowki i rady mile widziane. Odwiedź bloga "Odkrywając Amerykę". Jego autorka kilka razy wiozła swojego psa do i z USA, w jednym ze swoich postów na blogu o tym opowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 24 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 Zobacz czy wogole mozesz zabrac takiego psa na stonach linii lotniczych, ktorych bedziesz uzywac. Z tego co pamietam Shih Tzu sa z kategorii tych co nie maja pyska i np. UA i AA w USA wogole ich nie biora. @ilon kiedys o tym pisala: https://forum.usa.info.pl/topic/33654-przeprowadzka-do-usa-lub-marzenie-ściętej-głowy/?do=findComment&comment=322561 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anna12 Napisano 24 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2022 3 hours ago, Xarthisius said: Zobacz czy wogole mozesz zabrac takiego psa na stonach linii lotniczych, ktorych bedziesz uzywac. Z tego co pamietam Shih Tzu sa z kategorii tych co nie maja pyska i np. UA i AA w USA wogole ich nie biora. @ilon kiedys o tym pisala: https://forum.usa.info.pl/topic/33654-przeprowadzka-do-usa-lub-marzenie-ściętej-głowy/?do=findComment&comment=322561 tak wiem dlatego pozostaje mi tylko cargo niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi