Furman Napisano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2023 (edytowane) Hejka , Pierwszy raz lecę do Nowego Yorku na 7 dni i chciałbym się dowiedzieć przez jaka stronę najlepiej znaleźć nocleg? Nie musi być na Manhattanie, zależałoby mi na dobrej lokalizacji do metra. Może mi ktoś polecić spanie/ stronkę, bo chciałem szukać przez airbnb, ale nie wiem czy to nie będzie zbyt duże ryzyko. Edytowane 29 Stycznia 2023 przez Furman Cytuj
mcpear Napisano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2023 Airbnb i booking.com to chyba najpopularniejsze miejsca gdzie się szuka noclegu budżetowego 1 Cytuj
andyopole Napisano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Napisano 29 Stycznia 2023 Godzinę temu, mcpear napisał: Airbnb i booking.com to chyba najpopularniejsze miejsca gdzie się szuka noclegu budżetowego No co Ty. Panisko wprawdzie oświadczyło ze NIE MUSI BYC MANHATTAN, ale chyba nie zniży się do noclegu budżetowego. Jak znam życie stanie na Brooklynie. Cytuj
Furman Napisano 31 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2023 no chciałbym żeby nocleg wyniósł max 5k za dwie osoby Cytuj
mcpear Napisano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2023 Oba: booking, airbnb powinny dać ci szns zmieścić się w tym budżecie. 150 dolcy za noc to nie jest jakiś bardzo bardzo bardzo niski low budget ale to tez nie jest tak, ze ofert bedzie setki. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi