Furman Posted January 29, 2023 Report Posted January 29, 2023 (edited) Hejka , Pierwszy raz lecę do Nowego Yorku na 7 dni i chciałbym się dowiedzieć przez jaka stronę najlepiej znaleźć nocleg? Nie musi być na Manhattanie, zależałoby mi na dobrej lokalizacji do metra. Może mi ktoś polecić spanie/ stronkę, bo chciałem szukać przez airbnb, ale nie wiem czy to nie będzie zbyt duże ryzyko. Edited January 29, 2023 by Furman Quote
mcpear Posted January 29, 2023 Report Posted January 29, 2023 Airbnb i booking.com to chyba najpopularniejsze miejsca gdzie się szuka noclegu budżetowego 1 Quote
andyopole Posted January 29, 2023 Report Posted January 29, 2023 Godzinę temu, mcpear napisał: Airbnb i booking.com to chyba najpopularniejsze miejsca gdzie się szuka noclegu budżetowego No co Ty. Panisko wprawdzie oświadczyło ze NIE MUSI BYC MANHATTAN, ale chyba nie zniży się do noclegu budżetowego. Jak znam życie stanie na Brooklynie. Quote
Furman Posted January 31, 2023 Author Report Posted January 31, 2023 no chciałbym żeby nocleg wyniósł max 5k za dwie osoby Quote
mcpear Posted January 31, 2023 Report Posted January 31, 2023 Oba: booking, airbnb powinny dać ci szns zmieścić się w tym budżecie. 150 dolcy za noc to nie jest jakiś bardzo bardzo bardzo niski low budget ale to tez nie jest tak, ze ofert bedzie setki. 1 Quote
Recommended Posts