katlia Napisano 21 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2023 Super wpis, @Iskierka. Sama sie czegos nauczylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlade Napisano 23 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca 2023 Amexa mozna przeniesc z obcego kraju do USA i dostac na dzien dobry przyzwoita karte z zerowym credit score, moja pierwsza karta w stanach to byl wlasnie Amex z 5k limitu. Jak juz sie pojawil na raporcie kredytowym to nie mialem zadnych problemow z nastepnymi. Tylko po Brexicie to juz tych kart chyba nie mozna dostac w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raski Napisano 18 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2023 Update: Wziąłem nowe auto w leasingu, bo wydało mi się to najbardziej sensowną, dostępną i opłacalną opcją. Dzięki wszystkim za pomoc! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi