Pomponik Napisano 7 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2023 55 minut temu, andyopole napisał: Sie napatrzyyy. 6x w tygodniu po 10 godzin orki. Tak sie napatrzy ze hej. No podsumowując to ja tez jestem sceptycznie nastawiona bo nie wierze w takie „okazje”. Sama nigdy bym nie podjęła takiej decyzji kiedy praca jest nielegalna, a wypłata pewnie tez niepewna, ale może nie trafią az tak źle. Jakby byli tam jacyś oszuści to raczej by ludzie o tym pisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pomponik Napisano 22 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2023 Cześć, jakiś czas temu pytałam was o zdanie na tym forum i chciałam poinformować w tym wątku, ze wszystko układa się dobrze i ja też ostatecznie jade. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2023 6 godzin temu, Pomponik napisał: Cześć, jakiś czas temu pytałam was o zdanie na tym forum i chciałam poinformować w tym wątku, ze wszystko układa się dobrze i ja też ostatecznie jade. Pozdrawiam Twój wybór, pozostaje życzyć powodzenia. Byłoby fajnie gdybys opisała swoje doświadczenia. Bez względu na to jakie będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pomponik Napisano 23 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2023 W dniu 7.07.2023 o 19:02, Pomponik napisał: Cześć, mam pytanie do was czy wiecie coś na temat tego ze tak liczne ogłoszenia dotyczą pracy w serwisie sprzątającym w Californii. Moja bliska znajoma wyjechała na takie ogłoszenie i trochę się o nią martwię. Pojechała z chłopakiem, ale nic a nic mnie to nie uspokaja. Praca nielegalna załatwiona przez Polaka na sprzątanie apartamentów. Sami ogarniali sobie przelot, wynajem mieszkania we własnym zakresie z niewielka pomocą tego przyszłego pracodawcy. Czy doszły was słuchy dlaczego te ogłoszenia są az tak liczne? Myslalam ze tam jest wystarczająco dużo nielegalnych imigrantów, po co sprowadzaliby sile robocza az z Polski? Proszę o wasze wypowiedzi. Dań znać Jakoś na początku października jak już będę cały miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo12 Napisano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia Szukają Polaków, bo ludzie chcą Polaków, bo pracują lepiej niż inne nacje. Tak samo szukają Czechów np. Pracowałem z żoną w serwisie, zarówno dla kogoś jak i na swoich domach. Praca nie jest lekka ale pieniądze są dobre. Standardowo agencje biorą 40% prowizji. Średnio na parę w ciągu tygodnia można zarobić około $2k przy pracy ok. 8-9 h dziennie 5 dni w tygodniu. Ale stawki są różne, bo domy są różnie wycenione. Zależy od agencji. Mówię ofc o Orange County. Stawki godzinowe dla pary przed podjęciem prowizji to $70-100/h. Mieszkanie, auto, wyżywienie, sprzęt, chemia w swoim zakresie. Czasem agencje dają chemię, ale to raczej rzadkość. Nie ma się o co bać. Jak ogarniają życie chociaż trochę to sobie poradzą. A jeszcze wracając do pytania czemu tak szukają ludzi, to prosto można wykalkulowac ile biznes zarabia z jednej pary, to się po prostu opłaca. Ale nie myślmy o tym jak wyzysku. To zdrowy układ. Oni dają Ci adresy, domy i obsługę klienta, Ty sprzątasz. Nie martwisz się o marketing, kontakt z klientem, wyceny etc. Widget span Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Kwietnia W dniu 23.08.2023 o 02:47, Pomponik napisał: Dań znać Jakoś na początku października jak już będę cały miesiąc A kolezanka mimo obietnicy nie pochwalila sie jak poszlo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pomponik Napisano 17 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia Cześć, ja nie wyjechałam bo znajomi wrócili po trzech miesiącach i nie miałam jednak punktu zaczepienia „na start”. Generalnie nie wyszli na tym jakoś źle, ale jak się dobrze zakręcisz to takie pieniądze można zarobić również w Europie bez jakiś większych problemów i narażania się na nieprzyjemności. Pozwiedzać też za wiele nie pozwiedzali bo robota jednak 6dni w tygodniu i zależało im żeby jak najwięcej zarobić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 17 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Kwietnia Bardzo dziękujemy za informację która przyda się innym kandydatom na wspaniałą pracę na czarno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi