pelasia Napisano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2023 On 8/13/2023 at 2:26 PM, andyopole said: Dobre pieczywo można sobie upiec, tak jak ja w sobotę. To naprawdę proste. Bezpośredniej pracy jest może ok. 30 minut. Reszta to oczekiwanie na wyrośnięcie i upieczenie. 30 minut? Ja mam w domu takiego prawie 5 letniego pomocnika, ze wszystko 5 razy dluzej trwa I sprzątać tez jak za 5 pieciu po wszystkim trzeba. Ehh! Przynajmniej sobie smaczne zdjecia tutaj poogladam! Cytuj
andyopole Napisano 16 Sierpnia 2023 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2023 Teraz, pelasia napisał: 30 minut? Ja mam w domu takiego prawie 5 letniego pomocnika, ze wszystko 5 razy dluzej trwa I sprzątać tez jak za 5 pieciu po wszystkim trzeba. Ehh! Przynajmniej sobie smaczne zdjecia tutaj poogladam! Czuje te klimaty, tez byłem matką. Gdyby tak pozbierać to może i 30 minut się nie uzbiera. W moim przypadku to rutyna. Proporcje mam wyliczone, waga plus oko na właściwe wyrośnięcie i wypieczenie. Pozostały czas to ulubiona pozycja na couchu. 1 Cytuj
berk0ff Napisano 5 Października Zgłoś Napisano 5 Października Odnowie posta bo juz troche czasu zlecialo, nie uzywam FB wiec zapytam tutaj, czy jest jakas grupa ktora spotyka sie okazjonalnie na night out/kawe itd? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi