rikitiki Napisano 20 Września 2023 Zgłoś Napisano 20 Września 2023 Może głupie pytanie ale dotychczas nie korzystałem z przesiadek ani nie latałem w usa W drodze powrotej mam trasę Nashville - Charolotte-Monachium gdzie w CLT mam 40-46m minut na przesiadkę. Czy to jest jakoś zorganizowane czy wychodzę z samolotu i szukam tablic Transit a potem tablicy lotów i biegusiem lecę do gate, czy po drodze są takie bramki z kolejkami jak u nas? Stresuje mnie to że się spóźnię ale nie widzę innych lotów z dłuższym czasem na przesiadkę Cytuj
rikitiki Napisano 20 Września 2023 Autor Zgłoś Napisano 20 Września 2023 Już nie mogę usunać posta ale doczytałem się że to jednak za mało czasu a na google flights znalazłem że można sobie ustawić minimalny czas na przesiadkę Cytuj
andyopole Napisano 20 Września 2023 Zgłoś Napisano 20 Września 2023 2 godziny temu, rikitiki napisał: W drodze powrotej mam trasę Nashville - Charolotte-Monachium gdzie w CLT mam 40-46m minut na przesiadkę. To male lotnisko. Jest spora szansa ze zdazysz jesli samolot sie nie spozni . Walizki jada same, nie trzeba ich nosic tak jak przy wjezdzie do USA i one maja duza szanse aby nie zdazyc, nie ma sie co martwic, dogonia cie. Cytuj
kzielu Napisano 20 Września 2023 Zgłoś Napisano 20 Września 2023 3 hours ago, rikitiki said: Już nie mogę usunać posta ale doczytałem się że to jednak za mało czasu a na google flights znalazłem że można sobie ustawić minimalny czas na przesiadkę Nie ma zadnych bramek - po prostu idzie sie z jednego gate'u do drugiego - wiec generalnie nie byloby problemu, ale zwykle boarding duzych zaczyna sie ~50 min przed odlotem... Cytuj
andyopole Napisano 20 Września 2023 Zgłoś Napisano 20 Września 2023 1 minutę temu, kzielu napisał: Nie ma zadnych bramek - po prostu idzie sie z jednego gate'u do drugiego - wiec generalnie nie byloby problemu, ale zwykle boarding duzych zaczyna sie ~50 min przed odlotem... Jesli mu sprzedali taki bilet to raczej wpuszcza dopoki nie zakoncza odprawy na Gate. Jeszcze beda wolac przez szczekaczke a przynajmniej powinni. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi