Tiger Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 Siemka ja mam pytanko co do biletu a minaowicie czy jak bym go kupował na lotnisku zamiast przez internet to tam by było drożej???Znaczy na lotnisku czy bilety są droższe???Jeśli tak to ile mniej więcej się różnią od tych internetowych??Dzięki za odp:*NarQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 jesli chcialbys leciec tego samego dnia to moga byc bardzo drogie a nawet brak miejsc,lepiej kupic z paru dniowym wyprzedzeniem i np w Lublinie :)znam wiele miejsc gdzie bedziesz dobrze obsluzony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bukaj Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 A moze zna ktos takie miłe i tanie miejsce w Krakowie... gdzie tez potrafia bardzo dobrze obsłużyć Oczywiscie mowie o biletach do USA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted December 14, 2005 Report Share Posted December 14, 2005 A dlaczego nie on-line? Juz oni Ci powiedza gdzie i jak odebrac bilet... www.lataj.pl www.aero.pl itd... Biura najczesciej korzystaja z tej samej bazy ktora znajdziesz na tych stronach (Amadeus). Sprobuj samemu. Nie rozumiem o co chodzi z kupowaniem biletow "na lotnisku". :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pshemass Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 Jesli dalej interesuje cię cena prosze o szczegóły i będziemy działać.. Pamiętaj,m że im wcześniej tym lepiej [/url] Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskra Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 jakie sa ceny na koniec stycznia.. lot krakow - chicago? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pshemass Posted December 15, 2005 Report Share Posted December 15, 2005 1869 PLN w onie strony, 1331 PLN w jedną na 30 stycznia. AlItalia - przesiadka Mediolan. W sprawie szczegółów na priv'a. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciekawski Posted December 18, 2005 Report Share Posted December 18, 2005 Kupując bilet na lotnisku tuż przed odlotem można trafić ofertę last minute, oczywiście jeżeli w samolocie jest jakieś wolne miejsce. Na czym polegają oferty last minute chyba każdy wie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pshemass Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 To jeśli tak, to proszę Cię napisz mi kiedy komu udało się i za ile taki bilet kupić... z mojego doświadczenia wychodzi , że "stand by" bo tak to się nazywa jest jednym z droższych sposobów podróżowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darop Posted December 19, 2005 Report Share Posted December 19, 2005 znam jeden przypadek ale to był totalny przypadek , kumpel dzień przed wylotem poszedł do biura i kupił bilet za tyle samo co ja, a zamawiałem 4 miesiące przed wylotem, po prostu mieli jeszcze wolne miejsca w samolocie i ot cała historia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.