Roelka v.2 Napisano 25 Sierpnia Zgłoś Napisano 25 Sierpnia Juz o to pytales? Srednie zarobki w USA ze wzgledu na stan zamieszkania + zawod zawsze mozna sprawdzic w Google. Nie wiemy w jakim zawodzie pracujesz. Nie wiemy gdzie mieszkasz. Nie wiemy czy to $6k jest na reke, czy juz po podatkach i ubezpieczeniu. Cytuj
Xarthisius Napisano 25 Sierpnia Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 6 minutes ago, Markunvip said: Mam takie pytanie trochę z innej beczki. Kolega zaproponował mi pracę. Zarobki to 1500 dolarów tygodniowo wiec wychodzi 6 tys dolarow mc. Czy to dobre zarobki? Jaka jest tzw najniższa "krajowa" w USA? Nie znam się na szacunkowych zarobkach w Stanach. https://www.ziprecruiter.com/Salaries/-in-Chicago,IL#Monthly z innych serwisow o podobnych tresciach: glassdoor Cytuj
cavscout Napisano 25 Sierpnia Zgłoś Napisano 25 Sierpnia (edytowane) 1 hour ago, Markunvip said: Witajcie ponownie Mam takie pytanie trochę z innej beczki. Kolega zaproponował mi pracę. Zarobki to 1500 dolarów tygodniowo wiec wychodzi 6 tys dolarow mc. Czy to dobre zarobki? Jaka jest tzw najniższa "krajowa" w USA? Nie znam się na szacunkowych zarobkach w Stanach. To jest bardzo solidna wyplata. Ja po skonczeniu college na start mialem kolo $33k. Także pamiętaj ze po podatkach i innych opłatach będziesz przynosił do domu mniej. Ja po podatkach i innych opłatach (różne składki) przynoszę na rękę okolo 67% tego co oficjalnie zarabiam. Edytowane 25 Sierpnia przez cavscout Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi