katlia Napisano 14 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 4 hours ago, czarex said: Tak, zgadza sie. Mieszkam w NM na poludniu, kolo wsi zwanej Columbus. To tak na poludniu ze prawie w Starym Meksyku! A gdzie przeprowadzacie sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 14 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 48 minut temu, katlia napisał: To tak na poludniu ze prawie w Starym Meksyku! A gdzie przeprowadzacie sie? Pamiętam że @czarex pisał że na zakupy w weekendy ma bliżej do Meksyku niż do najbliższej amerykańskiej metropolii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarex Napisano 14 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 2 hours ago, katlia said: To tak na poludniu ze prawie w Starym Meksyku! A gdzie przeprowadzacie sie? Pewnie okolice Houston (jest tam Mayo clinic) lub wschodnie wybrzeze (Jacksonville, FL - rowniez Mayo, lub DC - NYC rejon). Ale definitywnie nie do miasta - chcemy miec przynajmniej kilka akrow ziemii. 1 hour ago, andyopole said: Pamiętam że @czarex pisał że na zakupy w weekendy ma bliżej do Meksyku niż do najbliższej amerykańskiej metropolii. Cos za dobra pamiec masz @andyopole To prawda choc z rok temu otworzyli Dollar General na wsi. Do Deming mam kolo 35-37 mil a do Puerto Palomas jakies 7-8 mil... nawet podczas interview na naturalizacje jak sie mnie spytala kiedy ostatni raz bylem poza USA to jej odpowiedzialem "przedwczoraj". Kobita w szoku byla, ale jak powiedzialem odleglosci wspomniane do knajpy i ze narzeczona w szpitalu a w Columbus na weekend nie bylo knajpy otwartej to juz od razu zrozumiala i tez powiedziala ze oszczedza benzyne jak moze bo drogo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarex Napisano 14 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja @andyopole @katlia a Wy chetni na jakies spotkania forumowiczow? Colorado czesto bywam, Oregon zdarza sie pare razy do roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kass Napisano 14 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 11 godzin temu, czarex napisał: Gdzie w ABQ? Lol... Zaopatrzenie na polskie specjaly to albo sam kielbase robie (ale prosiakow juz sie pozbylem) albo w Chicago/NJ jak jestem - duzo jezdze po USA (Alaska 2x autem juz byla w tym roku). Red Rock Deli Abq 2414 San Mateo pl NE sklep i restauracja w jednym. Bardzo dużo produktów nie ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 14 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 3 godziny temu, czarex napisał: @andyopole @katlia a Wy chetni na jakies spotkania forumowiczow? Colorado czesto bywam, Oregon zdarza sie pare razy do roku. Ja zawsze. Mieszkam przy I5 więc musisz tedy jechać. Swojski chleb i smalczyk że skwareczkami zawsze się znajdzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 14 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 9 hours ago, czarex said: @andyopole @katlia a Wy chetni na jakies spotkania forumowiczow? Colorado czesto bywam, Oregon zdarza sie pare razy do roku. Pewnie. Jestem blisko centrum w Denver. Wysylaj na priva kiedy bedziesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarex Napisano 14 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 7 hours ago, andyopole said: Ja zawsze. Mieszkam przy I5 więc musisz tedy jechać. Swojski chleb i smalczyk że skwareczkami zawsze się znajdzie. Ooo w zeszłym roku “utknąłem” na 2 dni jakieś 50 mil na południe od Portland przy I5 lol. 2 hours ago, katlia said: Pewnie. Jestem blisko centrum w Denver. Wysylaj na priva kiedy bedziesz. Pewnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 14 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja Godzinę temu, czarex napisał: Ooo w zeszłym roku “utknąłem” na 2 dni jakieś 50 mil na południe od Portland przy I5 lol Niewykluczone że w mojej parafii. Mieszkam w Woodburn, jakieś 30 mil South od centrum Portland. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarex Napisano 14 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Maja 1 hour ago, andyopole said: Niewykluczone że w mojej parafii. Mieszkam w Woodburn, jakieś 30 mil South od centrum Portland. Miejscowości nie pamiętam. Pamiętam że w okolicy na TA był Popeyes. Lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi