Wiktoria111 Posted April 19, 2024 Report Posted April 19, 2024 Drodzy, Czy myślicie że Wasz wiek wpływa na to jak postrzegają Was w trakcie zmiany miejsca pracy? Jestem studentką i w ramach mojej pracy dyplomowej chciałabym dowiedzieć się, czy preferencje dotyczące sposobu zmiany pracy są zależne od wieku (pokolenia). Bardzo zależy mi na Waszej pomocy, to jedyna taka okazja, by opowiedzieć o swoich doświadczeniach z różnymi rekrutacjami. Szczególnie ciężko mi dotrzeć do pokolenia 1960-1980, więc jeśli macie jakieś pomysły, jak znaleźć takich pracowników - chętnie przygarnę wszystkie rady. Badanie składa się tylko z 14 pytań i trwa maksymalnie 5 minut, serdecznie zapraszam - naprawdę mi to pomoże. https://forms.office.com/e/HFfQrAh2KZ Quote
Zuza007 Posted April 19, 2024 Report Posted April 19, 2024 Ale chodzi Ci o osoby pracujące w Stanach (i stąd zadajesz pytanie na tym forum), czy generalnie o ludzi z Gen-X ? Quote
andyopole Posted April 19, 2024 Report Posted April 19, 2024 4 godziny temu, Wiktoria111 napisał: Szczególnie ciężko mi dotrzeć do pokolenia 1960-1980 Jesli chodzi o rezydentow USA to sie nie lapie z powodu wieku. Za starym.... Quote
Wiktoria111 Posted April 20, 2024 Author Report Posted April 20, 2024 18 godzin temu, Zuza007 napisał: Ale chodzi Ci o osoby pracujące w Stanach (i stąd zadajesz pytanie na tym forum), czy generalnie o ludzi z Gen-X ? O absolutnie wszystkich; mam już respondentów ze swojej "bańki", tzn. mieszkańców Krakowa, studentów oraz pracowników samozatrudnionych, ale jest do dość specyficzny ogół społeczeństwa. Stąd uderzam w fora, gdzie uda mi się dotrzeć do osób, których doświadczenie jest zupełnie inne Quote
Recommended Posts