Jump to content

Recommended Posts

Posted

Drodzy,

Czy myślicie że Wasz wiek wpływa na to jak postrzegają Was w trakcie zmiany miejsca pracy?

Jestem studentką i w ramach mojej pracy dyplomowej chciałabym dowiedzieć się, czy preferencje dotyczące sposobu zmiany pracy są zależne od wieku (pokolenia). 

Bardzo zależy mi na Waszej pomocy, to jedyna taka okazja, by opowiedzieć o swoich doświadczeniach z różnymi rekrutacjami. Szczególnie ciężko mi dotrzeć do pokolenia 1960-1980, więc jeśli macie jakieś pomysły, jak znaleźć takich pracowników - chętnie przygarnę wszystkie rady. 

Badanie składa się tylko z 14 pytań i trwa maksymalnie 5 minut, serdecznie zapraszam - naprawdę mi to pomoże.

https://forms.office.com/e/HFfQrAh2KZ

Posted
4 godziny temu, Wiktoria111 napisał:

Szczególnie ciężko mi dotrzeć do pokolenia 1960-1980

Jesli chodzi o rezydentow USA to sie nie lapie z powodu wieku. Za starym....

Posted
18 godzin temu, Zuza007 napisał:

Ale chodzi Ci o osoby pracujące w Stanach (i stąd zadajesz pytanie na tym forum), czy generalnie o ludzi z Gen-X ;)?

O absolutnie wszystkich; mam już respondentów ze swojej "bańki", tzn. mieszkańców Krakowa, studentów oraz pracowników samozatrudnionych, ale jest do dość specyficzny ogół społeczeństwa. Stąd uderzam w fora, gdzie uda mi się dotrzeć do osób, których doświadczenie jest zupełnie inne ;)