Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej, hej, za kilka dni mam wizytę w ambasadzie i trochę nerwy mnie biorą, bo pół Polski do Warszawy mam, więc czy ktoś mógłby potwierdzić że wszystkie dokumenty mam?

1. Całe wykształcenie - świadectwa i dyplomy ze studiów + ksero

2. Zaświadczenie o niekaralności + ksero

3. Odpis zupełny aktu urodzenia + ksero

4. Paszport + ksero strony ze zdjęciem 

5. Książeczka zdrowia, zaświadczenie o szczepieniach + ksero

6. Wydruk z kodem kreskowym - transaction confirmation 

7. Wydruk ze strony z datą wizyty w ambasadzie

8. Formularz DS-260 + ostatnia strona z potwierdzeniem aplikowania tego formularzu

9. 8 zdjęć wizowych 51x51

Czy wszystko mam? Bądź czy potrzebuje więcej niż jedno ksero któregoś dokumentu?

Bardzo dziękuję jeśli ktoś zerknie na mój post i potwierdzi :rolleyes::)

Napisano (edytowane)
18 minut temu, hejtukasia napisał:

5. Książeczka zdrowia, zaświadczenie o szczepieniach + ksero

6. Wydruk z kodem kreskowym - transaction confirmation 

9. 8 zdjęć wizowych 51x51

5. Wyniki badań lekarskich
Każda osoba ubiegająca się o wizę zobowiązana jest dostarczyć wyniki badań lekarskich w oryginalnej, zamkniętej kopercie.

6. Numer UID
Prosimy wydrukować i przynieść ze sobą potwierdzenie rejestracji w systemie GSS i wyboru miejsca odbioru paszportu.

9.  8 zdjęć to chyba trochę za dużo ;) 

Fotografia

Każda osoba ubiegająca się o wizę powinna przedstawić dwa zdjęcia spełniające wszystkie wymagania dotyczące fotografii do wiz i paszportów amerykańskich. Zdjęcia należy podpisać na odwrocie drukowanymi literami nazwiskiem i imieniem.

Edytowane przez sobota
Napisano
19 minutes ago, sobota said:

5. Wyniki badań lekarskich
Każda osoba ubiegająca się o wizę zobowiązana jest dostarczyć wyniki badań lekarskich w oryginalnej, zamkniętej kopercie.

6. Numer UID
Prosimy wydrukować i przynieść ze sobą potwierdzenie rejestracji w systemie GSS i wyboru miejsca odbioru paszportu.

9.  8 zdjęć to chyba trochę za dużo ;) 

Fotografia

Każda osoba ubiegająca się o wizę powinna przedstawić dwa zdjęcia spełniające wszystkie wymagania dotyczące fotografii do wiz i paszportów amerykańskich. Zdjęcia należy podpisać na odwrocie drukowanymi literami nazwiskiem i imieniem.

Wielkie dzięki za odpowiedź, lekarza mam jeszcze przed sobą.

co do zdjęć do w Warszawie do lekarza powiedzieli, że 3 zdjęcia a do RTG i krwi 2zdjecia i 2 na wizytę, więc się nazbierało haha.

co do punktu 6 - to chyba o tym samym mówimy - mam tam na górze „Transaction Confirmation” - imie, nazwisko, kod kreskowy, ambasadę, typ wizy i moje dane do Premium Delivery - ze strony portal.ustraveldocs.com :)