lukaszenko901 Napisano Niedziela o 01:53 Zgłoś Napisano Niedziela o 01:53 Zapłaciłem kartą w PLN. Wyszło 1398zł 1 Cytuj
hejtukasia Napisano Wtorek o 11:02 Zgłoś Napisano Wtorek o 11:02 Hej, hej, za kilka dni mam wizytę w ambasadzie i trochę nerwy mnie biorą, bo pół Polski do Warszawy mam, więc czy ktoś mógłby potwierdzić że wszystkie dokumenty mam? 1. Całe wykształcenie - świadectwa i dyplomy ze studiów + ksero 2. Zaświadczenie o niekaralności + ksero 3. Odpis zupełny aktu urodzenia + ksero 4. Paszport + ksero strony ze zdjęciem 5. Książeczka zdrowia, zaświadczenie o szczepieniach + ksero 6. Wydruk z kodem kreskowym - transaction confirmation 7. Wydruk ze strony z datą wizyty w ambasadzie 8. Formularz DS-260 + ostatnia strona z potwierdzeniem aplikowania tego formularzu 9. 8 zdjęć wizowych 51x51 Czy wszystko mam? Bądź czy potrzebuje więcej niż jedno ksero któregoś dokumentu? Bardzo dziękuję jeśli ktoś zerknie na mój post i potwierdzi Cytuj
sobota Napisano Wtorek o 11:19 Zgłoś Napisano Wtorek o 11:19 (edytowane) 18 minut temu, hejtukasia napisał: 5. Książeczka zdrowia, zaświadczenie o szczepieniach + ksero 6. Wydruk z kodem kreskowym - transaction confirmation 9. 8 zdjęć wizowych 51x51 5. Wyniki badań lekarskich Każda osoba ubiegająca się o wizę zobowiązana jest dostarczyć wyniki badań lekarskich w oryginalnej, zamkniętej kopercie. 6. Numer UID Prosimy wydrukować i przynieść ze sobą potwierdzenie rejestracji w systemie GSS i wyboru miejsca odbioru paszportu. 9. 8 zdjęć to chyba trochę za dużo Fotografia Każda osoba ubiegająca się o wizę powinna przedstawić dwa zdjęcia spełniające wszystkie wymagania dotyczące fotografii do wiz i paszportów amerykańskich. Zdjęcia należy podpisać na odwrocie drukowanymi literami nazwiskiem i imieniem. Edytowane Wtorek o 11:23 przez sobota Cytuj
hejtukasia Napisano Wtorek o 11:43 Zgłoś Napisano Wtorek o 11:43 19 minutes ago, sobota said: 5. Wyniki badań lekarskich Każda osoba ubiegająca się o wizę zobowiązana jest dostarczyć wyniki badań lekarskich w oryginalnej, zamkniętej kopercie. 6. Numer UID Prosimy wydrukować i przynieść ze sobą potwierdzenie rejestracji w systemie GSS i wyboru miejsca odbioru paszportu. 9. 8 zdjęć to chyba trochę za dużo Fotografia Każda osoba ubiegająca się o wizę powinna przedstawić dwa zdjęcia spełniające wszystkie wymagania dotyczące fotografii do wiz i paszportów amerykańskich. Zdjęcia należy podpisać na odwrocie drukowanymi literami nazwiskiem i imieniem. Wielkie dzięki za odpowiedź, lekarza mam jeszcze przed sobą. co do zdjęć do w Warszawie do lekarza powiedzieli, że 3 zdjęcia a do RTG i krwi 2zdjecia i 2 na wizytę, więc się nazbierało haha. co do punktu 6 - to chyba o tym samym mówimy - mam tam na górze „Transaction Confirmation” - imie, nazwisko, kod kreskowy, ambasadę, typ wizy i moje dane do Premium Delivery - ze strony portal.ustraveldocs.com Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi