sobota Napisano Wtorek o 22:50 Zgłoś Napisano Wtorek o 22:50 Godzinę temu, Xarthisius napisał: EU 12000 na styczen https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2025/visa-bulletin-for-december-2024.html Omg… mój numer jest current! ☺️ 1 Cytuj
zvpuny Napisano Wtorek o 22:57 Zgłoś Napisano Wtorek o 22:57 6 minut temu, sobota napisał: Omg… mój numer jest current! ☺️ Gratulacje i powodzenia! 1 Cytuj
jabba1 Napisano Środa o 17:57 Zgłoś Napisano Środa o 17:57 Ok chyba pierwsza relacja w tym roku Bylismy po wizy w Montrealu - EU 38xx Proces gładki wizy przyznane x4. Co ciekawe chcieli kanadyjskie paszporty bo tam będą wklejki. Pytania o to gdzie chcemy jechać i o poprzednie wizy/wjazdy do USA, generalnie bardzo miła atmosfera. Cała procedura zajęła jakieś 1.5h. Zgodnie z oczekiwaniami poszliśmy na 221g bo medical robiliśmy dzień przed interview więc nie mogli przyznać wizy od razu, bez wyników. Życzę wszystkim powodzenia! 5 Cytuj
andyopole Napisano Środa o 19:08 Zgłoś Napisano Środa o 19:08 Godzinę temu, jabba1 napisał: Pytania o to gdzie chcemy jechać W ktore strony sie wybieracie? Cytuj
jabba1 Napisano 9 godzin temu Zgłoś Napisano 9 godzin temu 20 hours ago, andyopole said: W ktore strony sie wybieracie? Opcja główna po pogłębionej analizie to Seattle/Tacoma Ale ogółem jesteśmy otwarci, wszystko zależy od pracy i zarobków wiadomo Cytuj
andyopole Napisano 8 godzin temu Zgłoś Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, jabba1 napisał: Opcja główna po pogłębionej analizie to Seattle/Tacoma W skali amerykanskiej to prawie po sasiedzku... 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi