damesa09 Napisano 20 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Sierpnia Chodzi mi głownie o to, czy na interview nie pomyśla, że wzieliśmy slub dla papierow. Tak nie jest, oboje jesteśmy w tym samym wieku, kochamy się, jesteśmy oboje Polakami, tylko nie mieszkamy razem. Widujemy się 1x na dwa miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 20 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 4 hours ago, damesa09 said: Chodzi mi głownie o to, czy na interview nie pomyśla, że wzieliśmy slub dla papierow. Tak nie jest, oboje jesteśmy w tym samym wieku, kochamy się, jesteśmy oboje Polakami, tylko nie mieszkamy razem. Widujemy się 1x na dwa miesiące. Z tego co piszesz to szanse ze ktokolwiek by tak pomyslal sa mikroskopijne. Szczegolnie czeste wizyty dzialaja na plus (a nie widzieli sie raz i wzieli slub). W ogole bym sie tym nie stresowal. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feelek1 Napisano 20 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 5 hours ago, damesa09 said: Bardzo dziękuję. Mimo, że sprawa jeszcze trwa to łapie mnie powoli stres mimo wszystko przed interview. Kiedy starałam się o wizę turystyczną 6 lat temu też byłam zestresowana Moje pytanie - czy GC przychodzi samoistnie na adres w usa, czy trzeba wypełniać dodatkowe informacje? Adres podaje się przy wypełnianiu wniosku DS-260. Mi kilkakrotnie odmawiano wizy turystycznej, myślę że około 6 razy, ale też w tamtym czasie nie bylem jeszcze pelnoletni wiec to dawny okres czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damesa09 Napisano 26 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia W dniu 20.08.2024 o 12:50, kzielu napisał: Z tego co piszesz to szanse ze ktokolwiek by tak pomyslal sa mikroskopijne. Szczegolnie czeste wizyty dzialaja na plus (a nie widzieli sie raz i wzieli slub). W ogole bym sie tym nie stresowal. Tak, ale wzieliśmy ślub i ja po kilku dniach wróciłam do PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 26 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia I to działa na Twoją korzyść - że nie próbowałaś wykorzystać wizy turystycznej do legalizacji pobytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damesa09 Napisano 4 Września Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września W dniu 26.08.2024 o 13:42, Joanna30 napisał: I to działa na Twoją korzyść - że nie próbowałaś wykorzystać wizy turystycznej do legalizacji pobytu. mimo, że jednak i tak przekroczyłam legalność pobytu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roelka v.2 Napisano 4 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Września Zdecydowanie za duzo o tym myslisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damesa09 Napisano 15 Września Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Września Na stronie pokazuje, że I-130 zostało 5 tygodni do rozwiązania 1 etapu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damesa09 Napisano 20 Września Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września Czas się zmienił znów na 6 miesięcy... rok temu też pokazywało, że został 1 week, później zmieniło się na 9 miesięcy - odczekaliśmy i pokazywało tak jak pisałam 5 tygodni a teraz znów 6 miesięcy... Czy to pokazuje czas skończenia I-130 łącznie z ambasadą w polsce? czy po prostu kiedy dopiero wyślą dokumenty Warszawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 20 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 6 hours ago, damesa09 said: Czas się zmienił znów na 6 miesięcy... rok temu też pokazywało, że został 1 week, później zmieniło się na 9 miesięcy - odczekaliśmy i pokazywało tak jak pisałam 5 tygodni a teraz znów 6 miesięcy... Czy to pokazuje czas skończenia I-130 łącznie z ambasadą w polsce? czy po prostu kiedy dopiero wyślą dokumenty Warszawy? Najprawdopodobniej to pokazuje czas na zatwierdzenie petycji przez processing centre i wyslanie jej do NVC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi