Roelka v.2 Napisano 24 Sierpnia Zgłoś Napisano 24 Sierpnia Nie każdy kwalifikuje się do loterii wizowej. Cytuj
DonMateo Napisano 24 Sierpnia Autor Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 9 minut temu, Roelka v.2 napisał: Nie każdy kwalifikuje się do loterii wizowej. Aha to czyli mam rozumieć że to nas odrzuca z tego powodu że moja była partnerka z którą mam dzieci nie mogę dostać zdjęć bo nie wiem gdzie jest czy żyje i wgl gdzie jest ...chore ale ok Cytuj
katlia Napisano 24 Sierpnia Zgłoś Napisano 24 Sierpnia (edytowane) 35 minutes ago, DonMateo said: Aha to czyli mam rozumieć że to nas odrzuca z tego powodu że moja była partnerka z którą mam dzieci nie mogę dostać zdjęć bo nie wiem gdzie jest czy żyje i wgl gdzie jest ...chore ale ok Chore? Nie chce byc zlosliwa, ale problemy zwiazane z twoja osobista sytuacja przerastaja wymagania do loterii. Potrzebujesz szybciej prawnika niz wize. Edytowane 24 Sierpnia przez katlia Cytuj
DonMateo Napisano 24 Sierpnia Autor Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 42 minuty temu, katlia napisał: Chore? Nie chce byc zlosliwa, ale problemy zwiazane z twoja osobista sytuacja przerastaja wymagania do loterii. Potrzebujesz szybciej prawnika niz wize. Oki prawnika imigracyjnego pytać tak ? Nic spróbuję jeszcze do ambasady pojechać i osobiście pytać Cytuj
kzielu Napisano 24 Sierpnia Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 9 minutes ago, DonMateo said: Oki prawnika imigracyjnego pytać tak ? Nic spróbuję jeszcze do ambasady pojechać i osobiście pytać Nie - prawnik imigracyjny w niczym Ci nie pomoze bo Twoja sytuacja nie ma nic wspolnego z jakakolwiek imigracja. Prawnika ktory pomoze Ci wyegzekwowac zdjecia dzieci. 1 Cytuj
DonMateo Napisano 24 Sierpnia Autor Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 45 minut temu, kzielu napisał: Nie - prawnik imigracyjny w niczym Ci nie pomoze bo Twoja sytuacja nie ma nic wspolnego z jakakolwiek imigracja. Prawnika ktory pomoze Ci wyegzekwowac zdjecia dzieci. Ooooo to tego nie wiedziałem że się da super tylko czy uda się ją znaleźć ? Podobno gdzieś w Afryce mieszkają .... Tyle detektyw ustalił Cytuj
DonMateo Napisano 24 Sierpnia Autor Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 9 minut temu, DonMateo napisał: Ooooo to tego nie wiedziałem że się da super tylko czy uda się ją znaleźć ? Podobno gdzieś w Afryce mieszkają .... Tyle detektyw ustalił Tu właśnie jest ten wielki problem nikt nie wie gdzie są gdzie mieszkają odcięci od świata , byłem w urzędach prawnikach to ręce rozkładają bo nawet żadnych listów do niej nie mogą wystosować bo gdzie jak na jakimś Murzynowie mieszkają .... , teraz ja mam problem bo chce z moją rodzina startować w loterii i to jest dla mnie utrudnione ..... A nie powinno trochę to boli ale nic .... To nic nie zdziałam po waszych wypowiedziach ... Dziękuję za pomoc Cytuj
kzielu Napisano 24 Sierpnia Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 2 hours ago, DonMateo said: Ooooo to tego nie wiedziałem że się da super tylko czy uda się ją znaleźć ? Podobno gdzieś w Afryce mieszkają .... Tyle detektyw ustalił Generalnie to nie jest jakis rocket science - jezeli to sa Twoje dzieci i masz prawa rodzicielskie to wywiezienie ich do Afryki podlega pod international kidnapping. To jest sprawa dla policji i dla prokuratora (zakladajac ze sytuacja nie wyglada tak ze chcesz tylko zdjecia tych dzieci bo chcesz wystartowac w loterii a reszta Cie nie obchodzi - ale to nie nasza tutaj sprawa nie maja wiele wspolnego z loteria). Cytuj
DonMateo Napisano 24 Sierpnia Autor Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 33 minuty temu, kzielu napisał: Generalnie to nie jest jakis rocket science - jezeli to sa Twoje dzieci i masz prawa rodzicielskie to wywiezienie ich do Afryki podlega pod international kidnapping. To jest sprawa dla policji i dla prokuratora (zakladajac ze sytuacja nie wyglada tak ze chcesz tylko zdjecia tych dzieci bo chcesz wystartowac w loterii a reszta Cie nie obchodzi - ale to nie nasza tutaj sprawa nie maja wiele wspolnego z loteria). Nie mam praw odrazu mnie pozbawiła i wyjechała jak drugie się urodziło Cytuj
DonMateo Napisano 24 Sierpnia Autor Zgłoś Napisano 24 Sierpnia 34 minuty temu, kzielu napisał: Generalnie to nie jest jakis rocket science - jezeli to sa Twoje dzieci i masz prawa rodzicielskie to wywiezienie ich do Afryki podlega pod international kidnapping. To jest sprawa dla policji i dla prokuratora (zakladajac ze sytuacja nie wyglada tak ze chcesz tylko zdjecia tych dzieci bo chcesz wystartowac w loterii a reszta Cie nie obchodzi - ale to nie nasza tutaj sprawa nie maja wiele wspolnego z loteria). Ja z tą kobieta już 12lat nie mam kontaktu urodziło się drugie była sprawa w sądzie zabrała prawa rodzicielskie to wiadome było bo wyjechała z innym ja mam teraz swoją rodzinę jestem po ślubie z tamtą nic nie było ślub nic nas nie wiązało , teraz mam rodzinę dzieci jest dobrze żyjemy sobie tylko chcieliśmy startować w loterii wizowej i tutaj problem nas nastał że zdjęcia dzieci z wcześniejszego związku ale skąd tutaj pomyśleliśmy trochę komiczne bo nikt nawet nie wiem gdzie są w sensie niemożliwe uzyskanie zdjęć ich tyle Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi