cavscout Napisano 19 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 15 hours ago, andyopole said: Na szczescie nie mam klasycznej amerykanskiej skrzynki tylko szparke w scianie w garazu. Praktycznie nie da sie jej wypelnic... a jak paczki wchodzą lol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agatenka Napisano 19 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 18 hours ago, kzielu said: Ja zwykle ustawiam hold mail jak dluzej nikogo nie ma. Akurat w naszym wypadku musieliśmy wyjechać z dnia na dzień i poczta to byla ostatnia rzecz o ktorej ktokolwiek myslal. Takze takie przypadki tez sie zdarzaja. 16 hours ago, andyopole said: Na szczescie nie mam klasycznej amerykanskiej skrzynki tylko szparke w scianie w garazu. Praktycznie nie da sie jej wypelnic... Mieszkamy na osiedlu z HOA, takie cos by nie przeszlo ale pomysl dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 19 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 5 minutes ago, agatenka said: Akurat w naszym wypadku musieliśmy wyjechać z dnia na dzień i poczta to byla ostatnia rzecz o ktorej ktokolwiek myslal. Takze takie przypadki tez sie zdarzaja. On line sie da (i warto miec konto w USPS i ustawic daily digest emailowo). Ale jak emergency bylo to kapuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
agatenka Napisano 19 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września Tak to wiem, dzieki. Często zmieniamy adres doręczenia ( w okresie letnim) bez żadnego problemu, tym razem niestety nikt o tym nie myślał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 3 godziny temu, cavscout napisał: a jak paczki wchodzą lol Paczki po amerykańsku, pod drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2 godziny temu, agatenka napisał: Mieszkamy na osiedlu z HOA Ja też. Wszystkie domy tak mają. Listonosz stawia auto i daje z buta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cavscout Napisano 19 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 8 minutes ago, andyopole said: Ja też. Wszystkie domy tak mają. Listonosz stawia auto i daje z buta. Ja też na osiedlu z HOA ale drogi są publiczne wice skrzynka przy drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 19 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 6 minut temu, cavscout napisał: Ja też na osiedlu z HOA ale drogi są publiczne wice skrzynka przy drodze U mnie tez ulice sa publiczne. Dowiedzialem sie o tym niedawno gdy musialem wyciac drzewo przed domem. Z racji tej ze roslo blisko ulicy (bodaj do 6 feet) jest uznawane za drzewo "miejskie" i od miasta musialem dostac permit. Wszystko zalatwilem online, bez zadnych fee. Malo tego, na drugi dzien "miasto" przyslalo "inzyniera", ktory stwierdzil ze jest to gatunek inwazyjny i nie tyle mozna co "nalezy" go jak najszybciej usunac. Malo tego, gdy spelnie wszystkie warunki to dostane do $500 refund od miasta. Ostatni jaki mi zostal to posadzenie jakiegos innego drzewa, dali liste dozwolonych gatunkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi