KateL Napisano 12 Listopada Zgłoś Napisano 12 Listopada Mam pytanie do osób, które mieszkają w USA lub śledzą amerykańskie wiadomości. Mówi się sporo o planach przyszłego prezydenta jeśli chodzi o deportacje nielegalnych imigrantów, ale jakie są jego plany jeśli chodzi o tych legalnych lub tych, którzy chcą legalnie aplikować w przyszłości? Czy loteria zostanie wycofana? Co z losami aktualnej loterii? Wiem, że nikt nie ma szklanej kuli tutaj na forum (chyba, że ktoś ma to ja mam więcej pytań o przyszłość), ale chodzi mi o to co zostało przez niego zadeklarowane lub przez ludzi, którzy znajdą się w jego rządzie. Jak wyglądała loteria za jego pierwszej kadencji? Cytuj
andyopole Napisano 12 Listopada Zgłoś Napisano 12 Listopada Daj Trumpowi zlozyc przysiege 20 stycznia. Tak naprawde nikt nie wie co my przyjdzie do lba podczas przegladania Twittera.. Cytuj
Xarthisius Napisano 12 Listopada Autor Zgłoś Napisano 12 Listopada Tak apropos przyszlosci, to DOS sie przymierza do ponownego wprowadzenia wymogu posiadania paszportu na etapie zgloszenia do DV. Tym razem robia to "po bozemu", wiec jak to wejdzie w zycie to sad nie powinnien miec z tym problemu. W przyszlym miesiacu powinni oglosic intencje i otworzyc okres na komentarze publiczne (notice of proposed rulemaking) [1] News bardziej dla DV27, ale nie bede zakladal osobnego watku, bo kto wie czy jeszcze bedzie jakas imigracja w pazdzierniku 2025... ;-) [1] https://www.reginfo.gov/public/do/eAgendaViewRule?pubId=202404&RIN=1400-AF76 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi