Skocz do zawartości

DV 2026 - wylosowany / nie wylosowany  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy została(e)ś wylosowana(y) w loterii DV-2026?

• TAK
      8
    • NIE
      35

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
[mention=124106]Kora83[/mention] znasz jakies forum gdzie Brytyjczycy (w szczegolnosci ludzie, ktorzy sie urodzili w GB i sa chargeable do GB) dziela sie podobna informacja? W sensie wylosowany, badz nie w DV.
Niestety nie znam,znam tylko to forum. Może Brit Simon podaje takie źródła? Nie wiem czy dobrze kojarzę,że w poprzednich edycjach
ktoś pisał o jakichś grupach na Telegramie,dokladnie rosyjskich? Spróbuję znalezc. Brytyjczycy chyba dopiero od 2 lat mogą brać udział w tej loterii?

Sent from my SM-S916B using Tapatalk

Napisano
Just now, Kora83 said:

Niestety nie znam,znam tylko to forum. Może Brit Simon podaje takie źródła? Nie wiem czy dobrze kojarzę,że w poprzednich edycjach
ktoś pisał o jakichś grupach na Telegramie,dokladnie rosyjskich? Spróbuję znalezc. Brytyjczycy chyba dopiero od 2 lat mogą brać udział w tej loterii?

Wlasnie z Simonem szukamy. Dla kontekstu: https://www.youtube.com/watch?v=jGG-Pal1yWs Na redditcie najwiecej znalazlem.

Napisano
Wlasnie z Simonem szukamy. Dla kontekstu: 
Na redditcie najwiecej znalazlem.

Nigdy nie słyszałam od zadnego Brytyjczyka,że chce sie przeniesc do USA. Teraz jest "boom" na Polskę,z tego tytułu,że jest tu mnóstwo polsko-brytyjskich związków.

Napisano (edytowane)

HAS NOT BEEN SELECTED

Ponownie. Ale ja dopiero piąty raz ;)

W przyszłym roku ostatnia próba. Do przyszłego roku

Wielkie gratulacje wygranym. Powodzenia.

( p.s.: szukam żony. Wymagania - wygrana w DV Loterry :P:lol::lol:  )

pozdrawiam

Edytowane przez Krzysztof_
Napisano
1 godzinę temu, Kora83 napisał:

Nigdy nie słyszałam od zadnego Brytyjczyka,że chce sie przeniesc do USA. Teraz jest "boom" na Polskę,z tego tytułu,że jest tu mnóstwo polsko-brytyjskich związków.

Pare lat temu zdawalem na obywatelstwo, na przysiedze siedziala obok mnie Brytyjka. Na dodatek ze stron gdzie mieszkalem kilka lat.

Napisano
Pare lat temu zdawalem na obywatelstwo, na przysiedze siedziala obok mnie Brytyjka. Na dodatek ze stron gdzie mieszkalem kilka lat.
Tak oni też skladaja i chcą co niektórzy się przenieść do USA,ale ja osobiście nigdy nie poznałam takiej osoby,że próbuje się przenieść. Wiadomo,że z każdym nie rozmawiam,a też nie poruszam tematu USA z innymi.

Napisano
To Pan mieszkał w Uk?