Xarthisius Napisano 19 Marca Autor Zgłoś Napisano 19 Marca 3 hours ago, mr.stylo said: Czy podobnie jak inni znawcy tematu przewidujesz rozwój sytuacji z Cuttoff VB na maj i Cutoff na czerwiec- 30k Lipiec -30k a sierpień i wrzesień 40k ? Jako znawca tematu wiem, ze przewidywanie cutoff jest, jak to mowia lokalsi, futile... Cytuj
mr.stylo Napisano 19 Marca Zgłoś Napisano 19 Marca Godzinę temu, Xarthisius napisał: Jako znawca tematu wiem, ze przewidywanie cutoff jest, jak to mowia lokalsi, futile... A a akurat przewidziałem 20 k w VB na kwieceń ( z lekim naprowadzeniem ) i na maj 20k teraz obstawiam 30 k na czerwiec . Zobaczymy czy moje rozumienie tematu mnie nie zawiedzie . Cytuj
krychu280 Napisano 11 godzin temu Zgłoś Napisano 11 godzin temu 2 godziny temu, mr.stylo napisał: Dostałeś już zaproszenie ? Nie Połowe mniej zaproszeń wysłali w marcu niż w miesiącu poprzednim... Cytuj
aedaem2 Napisano 6 godzin temu Zgłoś Napisano 6 godzin temu (edytowane) Który Paszport mam podać na stronie usvisascheduling ten użyty do ds260 czy nowy który posiadam? Adres w Polsce? Czy powinienem również zarejestrować się na stronie USCIS?? Edytowane 6 godzin temu przez aedaem2 Cytuj
Xarthisius Napisano 5 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 5 godzin temu 1 hour ago, aedaem2 said: 1. Który Paszport mam podać na stronie usvisascheduling ten użyty do ds260 czy nowy który posiadam? 2. Adres w Polsce? 3. Czy powinienem również zarejestrować się na stronie USCIS?? Nowy Adres, ktory tam podajesz jest adresem pod ktory ma zostac odeslany Twoj paszport z wiza. USCIS bedziesz sie przejmowal dopiero po przekroczeniu granicy z USA... 1 Cytuj
aedaem2 Napisano 4 godziny temu Zgłoś Napisano 4 godziny temu (edytowane) Czy w sekcji osoby na utrzymaniu powinienem dodać żonę? Czy dla niej powinienem założyć osobne konto? Kuurzapiał popełniłem błąd nie dodając jej, jeszcze jest napisane, że mam pick up zamiast dostawy. Czy mogę teraz anulować wniosek i zacząć nowy? Edytowane 4 godziny temu przez aedaem2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi