Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
3 hours ago, mr.stylo said:

Czy podobnie  jak inni znawcy tematu przewidujesz rozwój sytuacji z Cuttoff 

VB na maj i Cutoff na czerwiec- 30k Lipiec -30k  a sierpień i wrzesień 40k ?

Jako znawca tematu wiem, ze przewidywanie cutoff jest, jak to mowia lokalsi, futile...

Napisano
Godzinę temu, Xarthisius napisał:

Jako znawca tematu wiem, ze przewidywanie cutoff jest, jak to mowia lokalsi, futile...

A a akurat przewidziałem 20 k w VB   na kwieceń ( z lekim naprowadzeniem )  i na maj 20k  teraz obstawiam 30 k na czerwiec . Zobaczymy czy moje rozumienie tematu mnie nie zawiedzie . 

• 2 tygodnie później...
Napisano (edytowane)

Który Paszport mam podać na stronie usvisascheduling ten użyty do ds260 czy nowy który posiadam?
Adres w Polsce? 
Czy powinienem również zarejestrować się na stronie USCIS??

Edytowane przez aedaem2
Napisano
1 hour ago, aedaem2 said:

1. Który Paszport mam podać na stronie usvisascheduling ten użyty do ds260 czy nowy który posiadam?
2. Adres w Polsce? 
3. Czy powinienem również zarejestrować się na stronie USCIS??

1. Nowy
  2. Adres, ktory tam podajesz jest adresem pod ktory ma zostac odeslany Twoj paszport z wiza.
  3. USCIS bedziesz sie przejmowal dopiero po przekroczeniu granicy z USA...
  • Like 1
Napisano (edytowane)

Czy w sekcji osoby na utrzymaniu powinienem dodać żonę?  Czy dla niej powinienem założyć osobne konto? Kuurzapiał popełniłem błąd nie dodając jej, jeszcze jest napisane, że mam pick up zamiast dostawy. Czy mogę teraz anulować wniosek i zacząć nowy?

Edytowane przez aedaem2