kajoj Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 czy na starym dow os moge wjechac do anglii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerwazy Posted January 4, 2006 Report Share Posted January 4, 2006 Do Anglii jedziesz, a nie stać Cię na wymianę dowodu za jedyne 35.ooPLN :?: "Stary Dowód" jest cały czas akceptowalny na granicach wewnątrz "EU" pod warunkiem, że jest: - Czytelny (nie rozpada się) - Osoba na fotce jest podobna do właściciela(osoby okazującej) ps. O ile nie podchodzisz pod Ustawę o Obowiązkowej wymianie D.Os. :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Do Anglii jedziesz, a nie stać Cię na wymianę dowodu za jedyne 35.ooPLN :?: Jak znam życie to o czas chodzi. Ja nie wiedziałam że na nowy dowód trzeba czekać 30 dni Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Jackie byly przypadki ze ludzie czekali kolo 8 tygodni jak sie system w Warszawie zawiesil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackie Posted January 5, 2006 Report Share Posted January 5, 2006 Jackie byly przypadki ze ludzie czekali kolo 8 tygodni jak sie system w Warszawie zawiesil Jak mówię ludziom że na ID w Chicago czekałam 35 minut to mi nie wierzą Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.