Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
8 godzin temu, BD6 napisał:

Witam serdecznie, czy coś może się zmieniło w temacie? Czy Amerykanie mają teraz inny sprawy na głowie? :)

Polecam obserwację na X profili rządowych (@travelgov @statedept), też czekam na info...
Jaki masz CN (bez ostatnich 3 cyfr) ? 

Napisano
2 godziny temu, krychu280 napisał:

Polecam obserwację na X profili rządowych (@travelgov @statedept), też czekam na info...
Jaki masz CN (bez ostatnich 3 cyfr) ? 

Jeszcze nie mam :) Czekam na DV2027, to będzie moja 13 próba (o ile się odbędzie) :D

Napisano
10 godzin temu, BD6 napisał:

Jeszcze nie mam :) Czekam na DV2027, to będzie moja 13 próba (o ile się odbędzie) :D

Aaaa to nie stresuj się banem :D My mamy gorzej, numery wylosowane to jest dopiero masakra

Napisano
Aaaa to nie stresuj się banem My mamy gorzej, numery wylosowane to jest dopiero masakra
Jak kmus bardzo zalezy,to jest pewnie barzdo zestresowany,bo nie wiadomo kiedy ruszy,a latka leca. Pozbawiono wielu z nas jedynej szansy na wyjazd. A niewiadomo czy nastepca Donalda odblokuje loterie.

Sent from my SM-S916B using Tapatalk