kinia2071 Napisano 1 Lipca Zgłoś Napisano 1 Lipca W dniu 28.06.2026 o 18:32, mr.stylo napisał: ale jak ? Zwykle to lipiec uznawany był za najpóźniejszy termin złożenia DS 260 przez wylosowanych a nie na losowanie ... od 1 -10 powinny ruszać wywiady ..... wystarczy poczytać jakie cuda robią z DV 26 by otrzeźwieć co do DV 27 Nie śledzę za bardzo wygranych z poprzednich lat, bardziej śledzę sponsoringi na ciężarówki bo tam idzie dużo szybciej niż loteria. W dniu 28.06.2026 o 18:34, Xarthisius napisał: Ciagle maja czas zeby rozpisac DV27. Zobaczymy. Pytam bo totalnie nie mogę zrozumieć jak to wszystko działa, a jak chcę poczytać o tym to z Polski mam poblokowane wszystkie strony, VPN nawet nie daje rady, a znajomy w trasie od 3 miesięcy i zero kontaktu z nim ;p Cytuj
Xarthisius Napisano 16 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 16 godzin temu (edytowane) Dzis rano Red Eagle Law (Curtis Morrison) zlozyl pozew przeciwko DOS o nierozpisaniu DV-27: Dokument: https://drive.google.com/file/d/1hiPsPd0-plZUfbIQCnJSS3nLBYmGhZzP/view Edytowane 16 godzin temu przez Xarthisius 1 Cytuj
ewsco Napisano 14 godzin temu Zgłoś Napisano 14 godzin temu Ciekawe czy to coś zmieni Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Kora83 Napisano 12 godzin temu Zgłoś Napisano 12 godzin temu I do jakiego sadu idzie taki pozew? Federalnego,najwyzszego? I kto zaplaci za prace kancelarii w tym procesie? Cytuj
Xarthisius Napisano 12 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 12 godzin temu (edytowane) 28 minutes ago, Kora83 said: I do jakiego sadu idzie taki pozew? Federalnego,najwyzszego? I kto zaplaci za prace kancelarii w tym procesie? Probowalas przeczytac tego tweeta, ktorego zalinkowalem? Jest tam odpowiedz na 2 z 3 Twoich pytan... Co do "kto zaplaci" to pod warunkiem, ze nie jestes to Ty, ma to jakies znaczenie? Problem Curtisa czy ma za co jesc. Edytowane 12 godzin temu przez Xarthisius Cytuj
Kora83 Napisano 12 godzin temu Zgłoś Napisano 12 godzin temu Probowalas przeczytac tego tweeta, ktorego zalinkowalem? Jest tam odpowiedz na 2 z 3 Twoich pytan... Co do "kto zaplaci" to pod warunkiem, ze nie jestes to Ty, ma to jakies znaczenie? Problem Curtisa czy ma za co jesc.Nie,nie probowalam. I nie widze nic zlego w tym,ze zadalam pytania. Ja akurat mam aplikacje X,ale moze niektorzy zainteresowani loteria ja maja,wiec najprawdopodobniej linki by sie nie otworzyly. Sent from my SM-S916B using Tapatalk Cytuj
Xarthisius Napisano 12 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 12 godzin temu (edytowane) 13 minutes ago, Kora83 said: Nie,nie probowalam. I nie widze nic zlego w tym,ze zadalam pytania. Ja akurat mam aplikacje X,ale moze niektorzy zainteresowani loteria ja maja,wiec najprawdopodobniej linki by sie nie otworzyly. Nie wiem po co Ci aplikacja "X". Przegladarka sciaga i renderuje tweeta bezposrednio na forum... Co do "zlych pytan", jak zadajesz pytania na ktore odpowiada cytowany post, ktory zawiera 40 slow, to czego wlasciwie oczekujesz? Streszczenia? Ponownego wklejenia tego samego z uzyciem podkreslen? Edytowane 11 godzin temu przez Xarthisius Cytuj
katlia Napisano 11 godzin temu Zgłoś Napisano 11 godzin temu (edytowane) 2 hours ago, ewsco said: Ciekawe czy to coś zmieni Jezeli w ogole, to nie predko... bedzie (kiedys) wysluchanie... bedzie(kiedys po tym) decyzja sadu... bedzie (kiedys po tym) appeal... zanim to sie zakonczy trump nie bedzie juz prezydentem. Trump efektywnie zmienil pojecie imigracji. Imigrant=zlodziej, gwalciciel, ktos kto zabiera Amerykanom prace. Edytowane 11 godzin temu przez katlia Cytuj
Kora83 Napisano 11 godzin temu Zgłoś Napisano 11 godzin temu Jezeli w ogole, to nie predko... bedzie (kiedys) wysluchanie... bedzie(kiedys) decyzja sadu... bedzie (kiedys) appeal... nim to sie zakonczy trump nie bedzie juz prezydentem. Mysle,ze Pomaranczowy chcialby byc znowu byc prezydentem. Na szczęście maleje poparcie dla niego. A jesli za 2 lata znowu prezydentem bedzie republikanin? Sent from my SM-S916B using Tapatalk Cytuj
katlia Napisano 11 godzin temu Zgłoś Napisano 11 godzin temu 19 minutes ago, Kora83 said: Mysle,ze Pomaranczowy chcialby byc znowu byc prezydentem. Na szczęście maleje poparcie dla niego. A jesli za 2 lata znowu prezydentem bedzie republikanin? Kto wie? Zgadywac nie bede. I prawde mowiac, DV nie jest najwiekszym problemem w USA w tej chwili ani dla kraju, ani dla jakiejkolwiek administracji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi