kzielu Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Napisano 1 godzinę temu 58 minutes ago, katlia said: Przeciez wszyscy ktorzy maja odrobine rozumu wiedzieli ze to sie stanie. Mowilismy o tym w 2016, 2020, 2024. Ale wiele ludzi - w tym Polacy - smieli sie z naz, ze histeryzujemy, ze jestesmy kominisci itp. Ja nadal twierdze: you live by trump, you die by trump. Kraj go wybral, i ma. Niestety caly świat go tez ma. Imigranci i potencjalni imigranci ktorzy miedzy innymi na tym forum wypowiadali sie przychylnie tej administracji na zawsze beda na moim absolutnym topie najwiekszych geniuszow w historii, razem w wieloma zwyciezcami nagrody Darwina. Cytuj
andyopole Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, kzielu napisał: Imigranci i potencjalni imigranci ktorzy miedzy innymi na tym forum wypowiadali sie przychylnie tej administracji na zawsze beda na moim absolutnym topie najwiekszych geniuszow w historii, razem w wieloma zwyciezcami nagrody Darwina. Prosze Pana, wiecej szacunku dla Ukochanego Przywodcy. Z okazji urodzin wladcy benzyna potaniala o 30 centow na mojej gas station! Vive la Imperatore!!! Cytuj
kzielu Napisano 24 minuty temu Zgłoś Napisano 24 minuty temu 39 minutes ago, andyopole said: Prosze Pana, wiecej szacunku dla Ukochanego Przywodcy. Z okazji urodzin wladcy benzyna potaniala o 30 centow na mojej gas station! Vive la Imperatore!!! Do jakis $6 za galon ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi