katlia Napisano 17 godzin temu Zgłoś Napisano 17 godzin temu (edytowane) 1 hour ago, Xarthisius said: @katlia pisalem juz o tym powyzej, DHS Secretary i USCIS gowno moze. DV zarzadza Department of State / Rubio. Pozostaje nam tylko czekac az ktos z administracji na normalnym szczeblu sie wypowie. No tak ale trump i tak robi co chce... who's to stop him? W najgorszym razie sprawa pojdzie do SCOTUS, i po problemie dla trumpa. Edytowane 17 godzin temu przez katlia Cytuj
Xarthisius Napisano 17 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 17 godzin temu 7 minutes ago, katlia said: No tak ale trump i tak robi co chce... who's to stop him? W najgorszym razie sprawa pojdzie do SCOTUS, i po problemie dla trumpa. Wole sie skupiac na rzeczywistosci niz snuc mniej lub bardziej realne scenariusze. Jakby to bylo takie proste to mogliby zakazac imigracji w calosci juz 20 stycznia 2025. Cytuj
krychu280 Napisano 9 godzin temu Zgłoś Napisano 9 godzin temu Cytat 1 A “hold” allows a case to proceed through processing, up to final adjudication. A “final adjudication” refers to the issuance of a final decision on a case, such as an approval, denial, or dismissal. Jak to rozumieć? Bo teraz się zestresowałem i to poważnie... Cytuj
mr.stylo Napisano 7 godzin temu Zgłoś Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, krychu280 napisał: Jak to rozumieć? Bo teraz się zestresowałem i to poważnie... Nie ty jeden . Ja jednak mam nadzieję ,że będzie jak zwykle czyli szumu kupa a czynów dupa . Już woja w Ukrainie się w 48 godz skończyła .... Chcieć to jedno móc to drugie . Cytuj
Xarthisius Napisano 6 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 6 godzin temu 3 hours ago, krychu280 said: Jak to rozumieć? Bo teraz się zestresowałem i to poważnie... Przebywasz w USA I robisz adjustment of status? Jezeli nie, to czemu panikujesz? To co Cie tak zestresowalo jest akurat jedyna pozytywna informacja w tej policy. Oznacza to mniej wiecej tyle, ze pomimo tego ze USCIS nie bedzie zatwierdzal petycji, caly proces bedzie sie toczyl normalnie. Dzieki temu ludzie nie straca czasu, a w pelni przeprocesowane sprawy beda mogly byc zatwierdzone natychmiast po zdjeciu holda. Cytuj
krychu280 Napisano 2 godziny temu Zgłoś Napisano 2 godziny temu Nie, nie jestem w USA, czekam na rozmowę. Tzn że rozmowy będą przeprowadzane i karty wydawane dopiero po zdjęciu holda? Czy to tylko dotyczy jakichś petycji dla ludzi z DV ale już posiadających GC? Cytuj
Xarthisius Napisano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Napisano 1 godzinę temu 23 minutes ago, krychu280 said: Nie, nie jestem w USA, czekam na rozmowę. Tzn że rozmowy będą przeprowadzane i karty wydawane dopiero po zdjęciu holda? Czy to tylko dotyczy jakichś petycji dla ludzi z DV ale już posiadających GC? To sie tyczy tylko i wylacznie ludzi mieszkajacych juz w USA i procesujacych wygrana w DV w USA. Department of State jeszcze nic nie oglosil odnosnie DV procesowanych poza USA. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi