GoHaF Napisano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2006 nie... to jednorazowy przejazd. pracować i mieszkać będę w BB ale musze sie dostac tam z OC
rypson Napisano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 5 Czerwca 2006 EEE to bez problemuuuu a gdzie bedziesz pracowala w BB ??
GoHaF Napisano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2006 sorki że tak późno. kites tails and toys - czyli wspaniały sklep z [beeep]erelami może jeszcze 2 prace podłapię ale nie wiem czy bedzie potrzeba. Z tego co sie dowiedzialam ostatnio to niezły tam nalot Rosjan przeżywa to miasteczko. Byles tam kiedyś? aaaw ogóle okazało się że grey jest bezpośrednio do BB przez Dover wiec przez OC nie będę przejeżdzac ale zapewne się wybiorę do tego miasta na zakupy, impreze bo slyszlam ze to extra miescina
rypson Napisano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2006 czy ja bylem gdzie ?? w OC czy w tym sklepie ?? bo w OC mieszkam... a sklep znam... przejezdzam obok niego 2 razy dziennie na 131nd ST wiem ze chyba jeszcze na boardwalk jest sklep Kit.e... latawce i inne takie dziwactwa....
GoHaF Napisano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2006 czy byles w BB. ale widze ze chyba tak. dziwactwa
rypson Napisano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2006 ja czy bylemm a tak tak bylem duzo razy moja eks pracuje w sunsations w BB od 7 lat chyba: to bywalo sie w BB....
EtEr Napisano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2006 hej Rypson - pytanko, nie wiesz czy bayside skillet jest czynne cały rok i czy czynne jest juz teraz? kumpel pytał... P.S. Byleś kiedys na imprezie na 78 (polskiej)?
rypson Napisano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2006 beyside chyba jest otwarte caly rok bo moje kolezanka tam pracuje... i jest otwarte jak nie caly rok to moze 10-11 miesiecy ale zapytam dzisiaj i podrzuce info na polskich imprezach niestety nie bywam ( ale z michalem taksowkarzem dobrze sie znam
EtEr Napisano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2006 A to bardzo sie ciesze, michal czesto bywal u nas na imprezach, czasem nawet czesciej niz ja, chociaz tam mieszkałem .Ja pod koniec ostatniego sezonu pracowalem wlasnie w BS,i tez mi sie tak wydawalo ze caly rok otwarte, ale nie bylem pewny czy np w tym roku sie nic nie zmienilo.Moge spytać jak na imie tej olezance? Moze znam jak pracowala wtedy kiedy ja.W takim razie czuj sie zaproszony na imprezke na 78 w tym roku,koniecznie.Znowu tam mieszkamy od ok 20 VI. bedzie ciekawie.Pozdrawiam!
rypson Napisano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 12 Czerwca 2006 no no... pewnie ze skorzystam.... tylko daj znac na kom.... albo prv.... a kolezanki nie znasz... napewno nie znasz.... praucje tam od zimy... to co czekam na impreze....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.